Θεσσαλονίκη-Μετρό: Μετά από 15 χρόνια παραδόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα της οδού Εγνατίας επί της Αγίας Σοφίας

10 Δεκεμβρίου, 2021 11:30 ΜΜ
More videos
Στην κυκλοφορία παραδόθηκε το τμήμα της οδού Εγνατίας στο ύψος της οδού Αγίας Σοφίας μετά από περίπου 15 χρόνια εργασιών του μετρό.Στο σημείο τα τελευταία χρόνια το εργοτάξιο για τις εργασίες του μετρό έκλεινε λωρίδα της οδού Εγνατίας με κατεύθυνση προς τα ανατολικά, προκαλώντας καθημερινά μποτιλιάρισμα και ταλαιπωρία στους οδηγούς. Κλειστό ήταν επίσης και το ρεύμα καθόδου της οδού Αγίας Σοφίας.

Από σήμερα η εικόνα είναι καλύτερη καθώς δεν υπάρχει πλέον εργοτάξιο και λαμαρίνες, με την κυκλοφορία να έχει αποκατασταθεί στο μεγαλύτερο μέρος της, στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Αγίας Σοφίας. Οι τελευταίες λαμαρίνες θα απομακρυνθούν στα τέλη του Δεκεμβρίου.

Αστυνομικοί της τροχαίας βρίσκονται στο σημείο έτσι ώστε η κυκλοφορία να διεξάγεται ομαλά, προς αποφυγή ατυχημάτων, ενώ εργαζόμενοι της Αττικό Μετρό απομακρύνουν τα τελευταία αντικείμενα από το εργοτάξιο.

Σημειώνεται ότι αυτήν την ώρα πραγματοποιούνται διαδικασίες τοποθέτησης φωτεινών σηματοδοτών, οι οποίες μέχρι το απόγευμα θα έχουν ολοκληρωθεί.

Πηγή: thestival