Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Μαθητής δημοτικού κατήγγειλε απόπειρα απαγωγής όταν επέστρεφε από το σχολείο

Θεσσαλονίκη: Μαθητής δημοτικού κατήγγειλε απόπειρα απαγωγής όταν επέστρεφε από το σχολείο

Απόπειρα αρπαγής κατήγγειλε μαθητής της ΣΤ’ δημοτικού, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από το σχολείο, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

  • Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, την ώρα που ο ανήλικος επέστρεφε με τα πόδια από το σχολείο, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Ντεπώ. Λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του, φέρεται να σταμάτησε κοντά του ένα αυτοκίνητο και ένα άτομο να βγήκε και να τον ακολούθησε.

Ο ανήλικος φοβήθηκε και έτρεξε προς έναν περαστικό για να ζητήσει βοήθεια, ενώ τότε το άτομο που κατήγγειλε ότι τον ακολούθησε, επέστρεψε στο αυτοκίνητο και έφυγε.

  • Ο μαθητής ανέφερε στους γονείς του το περιστατικό και εκείνοι ενημέρωσαν το Κέντρο της Αμεσης Δράσης και στο σημείο έφτασε περιπολικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επίσημη καταγγελία στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για περιστατικό απόπειρας αρπαγής ανηλίκου.

Σημειώνεται, τέλος, ότι ο 11χρονος συνήθως επέστρεφε από το σχολείο με τον παππού του, όμως χθές θα γύριζε σπίτι μόνος του.

Τα πιο σημαντικά