Σάββατο, 25 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Δεν βρέθηκε αλκοóλ στο Νορβηγό που έβαλε τέλος στη ζωń του...

Θεσσαλονίκη: Δεν βρέθηκε αλκοóλ στο Νορβηγό που έβαλε τέλος στη ζωń του 32χρονου αστυνομικού

Δεν ανιχνεύτηκε αλκοόλ σύμφωνα με πληροφορίες στον οργανισμό του 44χρονου Νορβηγού που σκότωσε τον Αστυνομικό ύστερα από καβγά σε Μπάρ στη Θεσσαλονίκη , όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Star, το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στον Νορβηγό είναι μηδενικό, σε αντίθεση με όσα είχε υποστηρίξει ο ίδιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ ο Νορβηγός υποστήριζε πώς έχει πιει, αν και μάρτυρες ανέφεραν ότι είχε πιει μόνο δύο ποτήρια μπύρας.
Ο Νορβηγός που απολογήθηκε για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο και την απόπειρα ανθρωποκτονίας επίσης με δόλο, και για δύο πλημμελήματα, αυτά της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, στην απολογία του ισχυρίστηκε επίσης ότι έχει κακοποιηθεί από το οικογενειακό του περιβάλλον όταν ήταν παιδί. Επίσης ισχυρίστηκε ότι έπαιρνε ψυχοφάρμακα λόγω ψυχασθένειας.

«Δεν θυμάμαι τι έγινε. Δεν ήθελα με τίποτα να σκοτώσω. Από τη μέρα που γεννήθηκα ζω μια εφιάλτη. Έχω κακοποιηθεί από την πρώτη μέρα σεξουαλικά, σωματικά και ψυχικά. Μου έχουν επιτεθεί πολλοί για την εμφάνισή μου. Θυμάμαι μόνο τον πανικό που είχα και δέχθηκα κάποια χτυπήματα. Δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που έγινε. Το μαχαίρι το είχα για αυτοάμυνα» φέρεται να υποστηρίξει ο 44χρονος Νορβηγός που ζει τα τελευταία 9 χρόνια στην Ελλάδα.

Παράλληλα ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δε θυμόταν τι έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης, ούτε πως ούτε και γιατί επιτέθηκε με το μαχαίρι στους 32 αστυνομικούς και τον κουμπάρο του που είχαν βγει μαζί.

Σε ότι αφορά το μαχαίρι παλάμης με το οποίο τέλεσε τις πράξεις του, κατά πληροφορίες, ανέφερε ότι το κουβαλάει μαζί του για αυτοάμυνα. Δήλωσε δε, μετανιωμένος για όσα συνέβησαν και εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του αστυνομικού.

Πηγή: thestival.gr

Τα πιο σημαντικά