Θεσσαλονίκη – Αυτοκτονία γυμναστή: «Ήταν ερωτική απογοήτευση» λέει φίλος του 50χρονου

2 Ιουνίου, 2022 2:48 ΠΜ
More videos

Μυστήριο επικρατεί γύρω από την αυτοκτονία του γνωστού γυμναστή στη Θεσσαλoνίκη. O 50χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος το μεσημέρι της Τρίτης μέσα σε γυμναστήριο του.

Φίλος του 50χρονου μίλησε στην εκπομπή “Tlive” και έκανε λόγο για έναν καλό, δοτικό και γελαστό άνθρωπο. «Δεν είχε κανέναν οικονομικό πρόβλημα. Ήταν πολύ άνετος. Αναφορικά με το πώς είχε βγάλει τα 90.000 ευρώ, είχε πουλήσει το αυτοκίνητό του και είχε ρευστοποιήσει κάποια χρήματα. Επικοινώνησε μαζί μου και του είπε ότι μπορούμε μέσω εφαρμογής κρυπτονομισμάτων να επενδύσουμε αυτά τα χρήματα. Μέσα σε πέντε μήνες τα χρήματα αυτά έφτασαν στο ποσό των 400.000 ευρώ» ανέφερε αρχικά

«Μία συμμαθήτρια του πήγε στο γυμναστήριο τον προσέγγισε και δημιουργήθηκε μία ερωτική σχέση μεταξύ τους. Αυτή παντρεμένη με παιδιά, εκείνος χωρισμένος με παιδιά. Εκείνη ζούσε μία πολύ καταπιεστική κατάσταση με τον σύζυγό της και ήθελε να χωρίσει. Έψαχναν τρόπους και προκειμένου να την κάνει να τον εμπιστευτεί, της έδωσε τους κωδικούς τραπεζικής εφαρμογής όπου είχε μέσα κρυπτονομίσματα αξίας 400.000 ευρώ» συμπλήρωσε.

Εκείνη εξαργύρωσε ένα ποσό και σιγά σιγά απομακρυνόταν από τον προπονητή. Αποτραβιόταν όλο και περισσότερο και στο τέλος εξαφανίστηκε τελείως. Τον 50χρονο δεν τον ένοιαζαν τα χρήματα, και το λέω επειδή τον ήξερα. Δεν είχε ανάγκη. Η γυναίκα αυτή του πήρε 300.000. Αλλά ξαναλέω δεν τον ένοιαζε το ποσό. Ήταν ερωτική απογοήτευση. Ένιωσε προδομένος. Και αυτό τον ώθησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ήταν πάρα πολύ ερωτευμένος. Αυτή του πούλησε έρωτα» αποκάλυψε ο φίλος του 50χρονου γυμναστή.

«Η κοπέλα αυτή δεν ήξερε καν την εφαρμογή, άρα πώς ήξερε εκείνη να εξαργυρώσει τα κρυπτονομίσματα και να εισπράξει το ποσό; Δεν είμαι ούτε δικαστής, ούτε εισαγγελέας, ούτε ανακριτής. Εγώ που ξέρω την εφαρμογή δεν γνωρίσω να το κάνω αυτό, άρα είχε κάποιον που την βοήθησε» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο: