Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Άστεγος απέτρεψε ληστεία σε καφετέρια και καταδίωξε τους κλέφτες

Θεσσαλονίκη: Άστεγος απέτρεψε ληστεία σε καφετέρια και καταδίωξε τους κλέφτες

«Φύλακας άγγελος» ενός ιδιοκτήτη καφετέριας στη Θεσσαλονίκη αποδείχθηκε ένας άστεγος που καταδίωξε τους κλέφτες που προσπάθησαν να εισβάλουν στο κατάστημα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, οι δράστες εισέβαλαν με το αυτοκίνητο τους μέσα στην καφετέρια προκειμένου να κλέψουν, ωστόσο μέσα στο κατάστημα κοιμόταν ένας άστεγος άνδρας που τους αντιλήφθηκε και αρπάζοντας μία καρέκλα τους καταδίωξε.

«Δεν φοβήθηκα καθόλου. Προκάλεσαν τη ζημιά αλλά έφυγαν χωρίς να προλάβουν να πάρουν τίποτα. Δεν είχα πού να μείνω και ο ιδιοκτήτης που είπε να κάτσω στο μαγαζί σαν φύλακας» είπε ο κ. Θοδωρής που σταμάτησε τους ληστές.

«Ο Θοδωρής μας έχει σώσει ξανά πριν από δέκα χρόνια. Είχε σχολάσει από την οικοδομή, εμείς κλείναμε για δύο ώρες το μαγαζί το μεσημέρι, είχε έρθει να κάτσει και να περιμένει να ανοίξουμε στις 5 και εκείνη την ώρα είχε μπει μέσα ένας τοξικομανής, μέσα από ένα φεγγίτη, έκλεψε και πήγε να βγει από το παράθυρο. Ο Θοδωρής τον τσάκωσε και μου τον έφερε σπίτι και μου είπε ότι τον βρήκε μέσα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της καφετέριας.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Τα πιο σημαντικά