Θεσσαλονίκη: Ανοίγουν εστιατόρια και καφέ – μπαρ μέσα στη θάλασσα!

15 Οκτωβρίου, 202010:53 ΠΜ

Να αξιοποιήσει τη δυνατότητα που του δίνει σχετικός νόμος θέλει ο δήμαρχος Γιώργος Τσαμασλής

Της Λεμονιάς Βασβάνη – typosthes.gr

Καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος μέσα στη… θάλασσα σχεδιάζει ο δήμος Θερμαϊκού. «Θέλουμε να αξιοποιήσουμε τη δυνατότητα που δίνει σχετικός νόμος που ψηφίστηκε μέσα στο καλοκαίρι για ανάπτυξη πλατφόρμας μέσα στη θάλασσα», εξήγησε στον «Τύπο Θεσσαλονίκης» ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιώργος Τσαμασλής.

Ο ίδιος έκανε πρόσφατα ανάρτηση στο facebook με μια εικόνα ενός εστιατορίου της Κέρκυρας που βρίσκεται σε εξέδρα μέσα στη θάλασσα, γράφοντας «Σύντομα θα εγκατασταθεί Και στον Δήμο μας», με τα σχόλια από τους δημότες να είναι ενθαρρυντικά και αρκετούς να θυμούνται εικόνες της περιοχής από την εποχή που είχε παρόμοιες κατασκευές.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσαμασλής «η Περαία είναι προσφυγικό χωριό. Και από την αρχή της πορείας της, το 1922, είχε καταστήματα μέσα στη θάλασσα, τα οποία λειτουργούσαν μέχρι και τη δεκαετία του ‘60. Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια αναπαραγωγή αυτού του παρελθόντος». Σημείωσε πως θα γίνει ολική κατασκευή μέσα στη θάλασσα.

Ήδη επιχειρηματίες της περιοχής έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για αυτή την νέα ιδέα. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον δήμαρχο «δεν έχει χωροθετηθεί το σημείο που θα γίνει το έργο» και είναι φυσικό πως οι δημότες κάθε περιοχής θέλουν να πραγματοποιηθεί στη δική τους γειτονιά.

Δείτε την ανάρτηση του δημάρχου αλλά και τα σχόλια των δημοτών που συγκέντρωσε.

Σύντομα θα εγκατασταθεί Και στον Δήμο μας

Gepostet von ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΜΑΣΛΗΣ am Freitag, 9. Oktober 2020

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News