Θεσ/νίκη: Θρίλερ με αναίσθητο βρέφος – Κατάπιε χάντρα και κόπηκε η αναπνοή του

31 Δεκεμβρίου, 20204:37 ΜΜ
More videos

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη για τη διάσωση βρέφους.

Το βρέφος, σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη απόφραξη αεραγωγού μετά από κατάπωση ξένου σώματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες, ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, το βρέφος, 16 μηνών, βρισκόταν με τον παππού του εντός ξενοδοχείου, στην οδό Αγίου Δημητρίου, το μεσημέρι της Παραμονής Πρωτοχρονιάς.

Στις 12.30 το μεσημέρι πιθανότατα κατάπιε κάποιο αντικείμενο, κάποιο ξένο σώμα, με αποτέλεσμα να φράξει ο αεραγωγός του, να μην μπορεί να αναπνεύσει και να χάσει τις αισθήσεις του.

Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρχές, με την ΕΛ.ΑΣ. να στήνει επιχείρηση για τη διευκόλυνση της άμεσης διακομιδής του βρέφους με ΙΧ, στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς.

Άγνωστη παραμένει μέχρι αυτή την ώρα η κατάσταση της υγείας του βρέφους, αλλά και οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νοσοκομείο σπεύδει η μητέρα του βρέφους σε κατάσταση σοκ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αίσια κατάληξη για το βρέφος που κατάπιε χάντρα

Τέλος καλό, όλα καλά για το 16 μηνών βρέφος, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday, οι παιδοχειρουργοί του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς όπου και μεταφέρθηκε νωρίτερα, διαπίστωσαν πως κατάπιε χάντρα από βραχιόλι, χωρίς ευτυχώς το περιστατικό να αποβεί μοιραίο για τη ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι το βρέφος, 16 μηνών, βρισκόταν με τον παππού του εντός ξενοδοχείου, στην οδό Αγίου Δημητρίου, το μεσημέρι της Παραμονής Πρωτοχρονιάς.

Όπως μετέδωσε το ThessToday, στις 12.30 το μεσημέρι κατάπιε το ξένο σώμα, με αποτέλεσμα όπως ενημερώθηκαν οι αρχές, να μην μπορεί να αναπνεύσει, να χάσει τις αισθήσεις του και να στηθεί επιχείρηση από την ΕΛ.ΑΣ. για την διευκόλυνση της άμεσης και ασφαλής μεταφοράς του βρέφους με ΙΧ, στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς.

Το περιστατικό αναδεικνύει την σπουδαιότητα της γνώσης Πρώτων Βοηθειών, όχι μόνο σε βρέφη και παιδιά, αλλά και σε ενήλικες.

Πηγή: thesstoday

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News