Θέρμη: Ο αρνητής πατέρας υπέβαλε μήνυση… 2,7 εκατ. ευρώ στη διευθύντρια – Χωρίς το παιδί του στο σχολείο

22 Σεπτεμβρίου, 202112:15 ΜΜ

Το παιδί δεν πήγε στο σχολείο. “Θα πάρει τρεις μέρες ρεπό από τη… σημαία”, λέει ο πατέρας που αξιώνει με μήνυση 2.700.000 ευρώ από τη διευθύντρια.

Με μηνύσεις κατά της διευθύντριας απαντά ο πατέρας αρνητής των self test στο 2ο Δημοτικό Θέρμης, ο οποίος μετά το χθεσινό επεισόδιο πήγε σήμερα στο σχολείο χωρίς το παιδί του.

Αναστατωμένο είναι το τελευταίο 24ωρο το 2ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης. Ο πατέρας αρνητής μετά τη χθεσινή ένταση οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με δύο κατηγορίες: απειλή της λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και έργω εξύβριση, ενώ ζήτησε και πήρε αναβολή στη δίκη για την Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου.

Το παιδί “θα πάρει τρεις μέρες ρεπό από τη… σημαία” λέει ο πατέρας

Σήμερα, Τετάρτη, ο Ιωάννης Σαρηγιαννίδης, έφτασε στο 2ο Δημοτικό χωρίς το παιδί του, καθώς όπως τόνισε “πρέπει να ξεκουραστεί γιατί υπέστη σοκ και αυτός όπως και τα άλλα τα παιδιά”. “Θα πάρει τρεις μέρες ρεπό από τη… σημαία. Τη Δευτέρα θα επανέλθουμε, περιμένω να δω τι θα γίνει την Παρασκευή με το δικαστήριο. Εγώ ετοιμάζομαι θα πάω χωρίς δικηγόρο γιατί τα χαρτιά μου έχουν μεγάλη δύναμη και ισχύ”, πρόσθεσε.

Αναφορικά με τη σημερινή του παρουσία στο σχολείο σημείωσε ότι “ήρθα να αφήσω ένα διαβιβαστικό και να ενημερώσω τη διευθύντρια του σχολείου. Θα αφήσω τη σύμβασή μας, θα πάρω αριθμό πρωτοκόλλου και θα ενημερώσω τη διευθύντρια, η οποία έπρεπε να έχει ήδη ενημερωθεί από τη Νίκη Κεραμέως, καθώς έχει υπογράψει και έχει αποδεχτεί τους όρους της σύμβασής μας. Την αποδέχτηκε σιωπηρά μετά από 60 μέρες και η αποδοχή έχει τρεις φορές μεγαλύτερη δύναμη από ό,τι έχει να υπογράψει κάποιος πάνω σε ένα χαρτί”, ανέφερε ο πατέρας αρνητής.

“Θα γνωστοποιήσω μήνυση ύψους 2.700.000 ευρώ για τη διευθύντρια”

Μάλιστα, όπως εξήγησε ο Ιωάννης Σαρηγιαννίδης, θα υποβάλει μήνυση κατά της διευθύντριας και θα αξιώσει το ποσό των 2.700.000 ευρώ. “Θα μπω μέσα θα αναζητήσω τη διευθύντρια, θα γνωστοποιήσω τη σύμβασή μας και θα επιδώσω πρόστιμο ύψους 2.700.000 ευρώ για τη διευθύντρια μόνο. Οι υπόλοιποι θα πάρουν μεγαλύτερα ποσά. Και τη μήνυση θα την κάνω επειδή αυτό αρμόζει στις παράνομες και εγκληματικές πράξεις που κάνουν οι εκπαιδευτικοί και το υπουργείο Υγείας”.

Ο ίδιος τόνισε ότι “παραπονέθηκε το παιδί ότι δεν ήθελε να φορέσει τη μάσκα στο σχολείο και εγώ το υποστήριξα”. Χαρακτήρισε “υποτιθέμενη” την πανδημία και όπως είπε “είναι κάτι το οποίο δεν με έχει πείσει ότι θα σκοτώσει το παιδί μου”.

Τι απαντά η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Θέρμης, Γκορλίτσα Ναταλία, διέψευσε τον πατέρα αρνητή για την παρουσία του παιδιού του στην αίθουσα, καθώς όπως τόνισε “απομακρύνθηκε από τους συμμαθητές του σε απομονωμένο χώρο“. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο μαθητής ήρθε σε δυσκολη θέση και τόνισε ότι “ως σύλλογος στηρίζουμε τους εκπαιδευτικούς”. Κλείνοντας, πρόσθεσε πως επικοινώνησε με τη διευθύντρια.

“Η διευθύντρια μας είπε ότι ο μαθητής ήρθε κανονικά με σελφ τεστ και μάσκα και εχθές δημιουργήθηκε μια κατάσταση που αν είχε πρόβλημα ο πατέρας του θα έπρεπε να την εκφράσει από την αρχή της σχολικής χρονιάς”.

Πηγή: thesstoday.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News