Θεοφανία Παπαθωμά: Σοβαρό θέμα με τον ΑΝΤ1 – Σκέψεις για «κόψιμο» της Βιολέτας από τις Άγριες Μέλισσες

19 Οκτωβρίου, 2021 6:45 ΜΜ
More videos

«Χαμός» στον ΑΝΤ1 με την Θεοφανία Παπαθωμά μετά τη συνέντευξη του συζύγού της Γρηγόρη Παετράκου στο «Πρωινό».

Η Θεοφανία Παπαθωμά μετά την εμφάνιση του Γρηγόρη Πετράκου στο «Πρωινό» έκανε πολύ σκληρή ανάρτηση με αποδέκτη τον Γιώργο Λιάγκα ονομαστικά. «Ο Λιάγκας πονηρά δεν μιλούσε όση ώρα μιλούσες, γιατί ξέρει να χειρίζεται το ανήθικο παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης και την εξουσία του οικοδεσπότη και κράτησε τα τελευταία λεπτά για το λογύδριο του για να δημιουργήσει ανυπόστατες εντυπώσεις με ευτελή επιχειρήματα…».

Στον ΑΝΤ1 είναι κυριολεκτικά έξαλλοι με την στάση της ηθοποιού και έχουν απόλυτο δίκιο καθώς δεν τοποθετήθηκε σε κάτι που την αφορούσε προσωπικά αλλά θέλησε να πάρει το μέρος του συντρόφου της. Δικαίωμά της αλλά φυσικά και όχι όταν πληρώνεται από τον τηλεοπτικό σταθμό τον οποίο επί της ουσίας «χτυπάει» άσχετα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με την στάση Λιάγκα όσον αφορά στο χειρισμό της συνέντευξης.

Στο τραπέζι λοιπόν έχει πέσει μέχρι και σενάριο πρόωρης ολοκλήρωσης του ρόλου της Βιολέτας στις «Μέλισσες» καθώς η συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Θεοφανία καθώς υπάρχουν από το παρελθόν και άλλες τριβές στις συνεννοήσεις της με το κανάλι. Το θέμα θα έχει μεγάλη συνέχεια τις επόμενες μέρες…

πηγή:nassosblog