Θεοδωρικάκος: «Κάνουμε το παν για να βρεθούν οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ»

5 Απριλίου, 20236:53 ΜΜ

«Εχουμε την υποχρέωση απέναντι σε κάθε άνθρωπο να βρούμε τους δολοφόνους. Οσον αφορά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται το παν για να βρεθούν οι δολοφόνοι. Θα κάνουμε το παν»

Στη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ αναφέρθηκε ο Τάκης Θεοδωρικάκος τονίζοντας πως η Αστυνομία έκανε και θα κάνει τα πάντα για να εξιχνιαστεί. «Θα κάνουμε το παν» είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και επεσήμανε πως οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη για να βρεθούν οι άνθρωποι που σκότωσαν τον δημοσιογράφο.

«Το 2022 είχαμε τις λιγότερες δολοφονίες τα τελευταία 15 χρόνια και εξιχνιάστηκε το 90% των δολοφονιών. Η απώλεια ανθρώπινης ζωής είναι ότι χειρότερο, όποιο και αν ήταν το θύμα. Εχουμε την υποχρέωση απέναντι σε κάθε άνθρωπο να βρούμε τους δολοφόνους. Οσον αφορά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται το παν για να βρεθούν οι δολοφόνοι. Θα κάνουμε το παν. Κυριολεκτώ για αυτές τις λέξεις. Οφείλουμε να το πράξουμε. Πέρασαν δύο χρόνια από τη δολοφονία του και δεν ήμουν υπουργός όταν έγινε. Οφείλουμε συνέχεια να βοηθάμε την ΕΛ.ΑΣ. να κάνει σωστά τη δουλειά της και για τη δολοφονία Καραϊβάζ η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη», είπε ο Τάκης Θεοδωρικάκος στο MEGA.
Για τη Μύκονο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε πως «είναι μία περιοχή που ισχύει ο νόμος και όσοι νομίζουν ότι δεν ισχύει κάνουν μεγάλο λάθος. Εχει ξεκινήσει η κάθοδος αστυνομικών από πολλές υπηρεσίες. Θα αυξηθεί κατά 100 ο αριθμός των αστυνομικών στη Μύκονο τις επόμενες ημέρες. Θα τους πάρουμε από ολόκληρη τη χώρα. Ο πληθυσμός της Μυκόνου το καλοκαίρι είναι πολλαπλάσιος από το χειμώνα και η ΕΛ.ΑΣ. στέλνει συγκεκριμένες υπηρεσίες για να κάνουν τα “χτυπήματα” που πρέπει. Αυτό γίνεται και σε άλλους τουριστικούς προορισμούς. Νομίζω ότι οι πάντες θέλουν τα πάντα από την Αστυνομία και δεν γίνεται αυτό».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News