Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΘεοδωρικάκος για ανασχηματισμό: «Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στην αποστολή...

Θεοδωρικάκος για ανασχηματισμό: «Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στην αποστολή μου»

«Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στην αποστολή που μου ανέθεσε, εργαζόμενος σκληρά και με αίσθημα ευθύνης», αναφέρει σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ύστερα από την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος, στο οποίο αναλαμβάνει επικεφαλής στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Ο κ. Θεοδωρικάκος σημειώνει, επίσης, ότι «θα ενισχύσουμε την προώθηση των απαραίτητων πολιτικών για το εμπόριο, τη βιομηχανία, την έρευνα, την καινοτομία και την προσέλκυση επενδύσεων με στόχο τη συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη. Σύμφωνα με το νέο αναπτυξιακό μοντέλο που δημιουργούμε στην πατρίδα μας».

«Προχωράμε σταθερά μπροστά», καταλήγει.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη και την επιλογή να μου αναθέσει τα κρίσιμα καθήκοντα του υπουργού Ανάπτυξης. Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στην αποστολή που μου ανέθεσε, εργαζόμενος σκληρά και με αίσθημα ευθύνης. Συντονίζοντας τη δράση των υπηρεσιών και τη συνεργασία με το καταναλωτικό κίνημα, τους πολίτες και την υγιή επιχειρηματικότητα, θα δώσουμε τη μάχη για την αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας και την αποκλιμάκωση των τιμών. Ταυτόχρονα θα ενισχύσουμε την προώθηση των απαραίτητων πολιτικών για το εμπόριο, τη βιομηχανία, την έρευνα, την καινοτομία και την προσέλκυση επενδύσεων με στόχο τη συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη. Σύμφωνα με το νέο αναπτυξιακό μοντέλο που δημιουργούμε στην πατρίδα μας. Προχωράμε σταθερά μπροστά».

Δείτε την ανάρτηση:

Τα πιο σημαντικά