Θέμης Αδαμαντίδης για Βαρβάρα Κίρκη: «Στις σχέσεις συμβαίνουν κι αυτά που είχαν συμβεί»

23 Μαρτίου, 20232:32 ΠΜ
More videos

«Με στηρίζει, με βοηθάει και είμαστε καλά» δήλωσε ο τραγουδιστής για τη σύντροφό του, λίγους μήνες μετά το τέλος της δικαστικής τους διαμάχης – Δείτε το βίντεο

Η διαμάχη ανάμεσα στον Θέμη Αδαμαντίδη και τη σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη, που τον είχε κατηγορήσει για ξυλοδαρμό, ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Οι δυο τους είναι μαζί και το έχουν ξεπεράσει, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του τραγουδιστή στην κάμερα του «Happy Day» που προβλήθηκαν στην εκπομπή της Τετάρτης 22 Μαρτίου 2023.

Με πείραξε που πήρε τόσο έκταση το θέμα

«Με στηρίζει και με βοηθάει και είμαστε καλά. Με πείραξε που πήρε τόσο έκταση το θέμα με την Βαρβάρα, αλλά συμβαίνουν κι αυτά κάποιες φορές. Στις σχέσεις και στους δεσμούς θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα όπως είναι» είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης για τη Βαρβάρα Κίρκη.

Για την καλλιτεχνκή του πορεία

«Από τον εαυτό μου είμαι ικανοποιημένος γιατί πήρε όσα πρόσφερα. Είμαι από τους καλλιτέχνες που θέλω να ζω κιόλας, δεν με ενδιαφέρει μόνο αυτό».

Για την περίοδο που σκέφτηκε να βάλει τέλος στην καριέρα του

«Μια περίοδο που τα media δεν με έπαιζαν, ούτε η τηλεόραση ούτε τίποτα. Οπότε εκεί έφτασε και σε ένα σημείο που σκέφτηκα να τα παρατήσω».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:
Νέο σχήμα στη νυχτερινή Αθήνα με τους Αδαμαντίδη, Ηλιάδη και Πετρέλη
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News