«Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Στις φυλακές Λάρισας οι τρεις

14 Δεκεμβρίου, 20217:53 ΜΜ
More videos

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Στις φυλακές Λάρισας οδηγούνται οι τρεις προφυλακισθέντες «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».

Οι συγκεκριμένοι «πρωταγωνίστησαν» στην πρωτοφανή αρπαγή του διευθυντή Γυμνασίου του Αιγινίου Πιερίας.

Μετά τις μαραθώνιες απολογίες στα Δικαστήρια Κατερίνης, για την υπόθεση αρπαγής του διευθυντή Γυμνασίου του Αιγινίου Πιερίας, στις 10 Δεκεμβρίου, από μέλη της αυτοαποκαλούμενης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», κρίθηκαν προφυλακιστέοι και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν στις φυλακές Λάρισας.

Πρόκειται για έναν 66χρονο και δύο 41 ετών άνδρες, στους οποίους η δικογραφία καταλογίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην τέλεση της αρπαγής. Ανάμεσά τους είναι ο φερόμενος ως «ενορχηστρωτής» του επεισοδίου, αλλά κι εκείνοι που φαίνεται να φόρεσαν τις χειροπέδες στον διευθυντή πριν τον μεταφέρουν διά της βίας στο κοντινό αστυνομικό τμήμα.

Σε ό,τι αφορά τους οκτώ συγκατηγορούμενούς τους, ανάμεσά τους δύο γυναίκες αλλά και ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι με τους εξής περιοριστικούς όρους: Εμφάνιση δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένουν, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση προσέγγισης οποιασδήποτε σχολικής μονάδας ανά την επικράτεια σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων.

Επιπλέον σε δύο επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News