«Θέλω τη μανούλα μου» Τα παιδάκια της 36χρονης στρατιωτικού που σκοτώθηκε στα Τέμπη ζητούν τη μαμά τους

13 Μαρτίου, 20239:06 ΜΜ
More videos

Έχουν περάσει σχεδόν δυο εβδομάδες από εκείνο το τραγικό βράδυ στα Τέμπη, όπου 57 αθώες ζωές άφησαν την τελευταία τους πνοή στις αμαξοστοιχίες των δυο τρένων, και οι συγγενείς τους και φίλοι προσπαθούν να διαχειριστούν αυτήν την απώλεια. Ολόκληρη η Ελλάδα πενθεί και έχει έναν κόμπο στο στήθος της μετά από εκείνο το βράδυ… Αλλά τον πραγματικό Γολγοθά τον ανεβαίνουν τα κοντινά πρόσωπα των θυμάτων. Συγκλονίζουν όσο εξομολογείται η  Κάτια Δουρμίκα, η αδερφή της 36χρονης στρατιωτικού και μητέρας 2 παιδιών που «χάθηκε» στα Τέμπτη, Έλενας Δουρμίκα.

Κάτια Δουρμίκα-Αδελφή θύματος: «Το μικρότερο παιδί της φωνάζει ‘θέλω την μανούλα μου’»

Η Έλενα Δουρμίκα έχασε τη ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, ήταν 36 ετών, στρατιωτικός, μητέρα δύο παιδιών και είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους.

Η τελευταία επικοινωνία που είχε με τον άντρα της ήταν στις 22:30, που του είπε ότι ήταν πολύ ώρα σταματημένοι και πως η γραμμή δεν είχε ρεύμα και θα τους έβαζαν σε άλλη γραμμή.

«Θέλω να πω ότι είναι πολύ άδικο αυτό που έχει γίνει. Το κορίτσι είχε πάει στην Αθήνα να περάσει Επιτροπή γιατί ήταν αρκετό χρόνο εκτός υπηρεσίας. Έχω πάρα πολύ θυμό μέσα μου, δεν μπορούσε να γίνει υπηρεσιακά αυτή η δουλειά και πηγαινοερχόταν τόσο καιρό το κορίτσι Αθήνα – Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη – Βέροια, Αθήνα – Βέροια» σημείωσε αρχικά η αδερφή της.

Κάτια Δουρμίκα-Αδελφή θύματος: Το «μεγαλύτερο παιδί της δεν έχει ξεσπάσει ακόμα»

Αναφορικά με την οικογένεια του θύματος η κ. Δουρμίκα είπε ότι είναι σε τραγική κατάσταση. «Θέλω την μανούλα μου, φωνάζει το μικρότερο παιδί της ενώ το μεγαλύτερο δεν έχει ξεσπάσει ακόμα», συμπλήρωσε η αδερφή του θύματος.

Κάτια Δουρμίκα-Αδελφή θύματος: Δείτε όλα όσα είπε
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News