Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024
αληθινές ιστορίεςΘέλω τη γυναίκα μου πίσω

Θέλω τη γυναίκα μου πίσω

Είμαι 37 ετών και πρίν δύο χρόνια βαρέθηκα μέσα στον γάμο μου για πολλούς λόγους. Η γυναίκα μου δεν ήθελε να κάνουμε έρωτα, δεν κάναμε πράγματα μαζί και πάντα έλεγε ότι ήταν πολύ κουρασμένη.

Είχε πάρει κάποια κιλά, δεν έβγαινε, δεν περιποιούνταν τον εαυτό της και μεγάλωνε τα δυο παιδιά μας στο σπίτι.  Επειδή δεν έβρισκα ανταπόκριση ξεκίνησα να πηγαίνω σε ένα μπαράκι, στην αρχή κάθε Σάββατο και μετά κάθε δεύτερο βράδυ. Εκεί γνώρισα μια κοπέλα και έκανα σχέση μαζί της ενώ η γυναίκα μου χανόταν όλο και περισσότερο από κοντά μου.

Με την κοπέλα αυτή το σεξ ήταν απίστευτο και περνούσαμε πολύ καλά μαζί και σε όλους τους άλλους τομείς οπότε μια μέρα μάζεψα τα πράγματά μου και έφυγα από το σπίτι. Ένιωθα φοβερές ενοχές που άφηνα τα παιδιά μου αλλά είχα-και μέχρι σήμερα έχω-καλή δουλειά, οπότε εξασφάλισα οικονομικά την οικογένειά μου και μέχρι και σήμερα είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου και πληρώνω όσα μου αναλογούν και παραπάνω. Τα παιδιά τα βλέπω κάθε εβδομάδα και έχω φροντίσει να μην στερηθεί κανείς μας τίποτα.

Παρ’ όλα αυτά, πολλοί κοινοί μας φίλοι αλλά και δικοί μου φίλοι έγιναν έξαλλοι μαζί μου οπότε προσκολλήθηκα ακόμη περισσότερο στη κοπέλα μου και στον δικό της φιλικό κύκλο.

Πρίν μια εβδομάδα ήταν τα γενέθλια του μεγάλου μου γιού και η πρώην γυναίκα μου με κάλεσε στο πάρτυ. Σχεδόν όλοι μας οι φίλοι ήταν εκεί με τα παιδιά τους και μετά το πάρτυ σκόπευαν να μαζευτούν σε ένα μαγαζί για ποτό αλλά η γυναίκα μου, μου ξεκαθάρισε από την αρχή ότι μπορούσα να έρθω στο πάρτυ αλλά δεν ήμουν ευπρόσδεκτος στο μαγαζί που θα πήγαιναν μετά.

Η γυναίκα μου, ήταν μια κούκλα. Είχε χάσει άπειρα κιλά, βρήκε καινούρια δουλειά και ήταν τόσο όμορφα ντυμένη, δεν την αναγνώρισα.

Σε όλο το πάρτυ δεν μου μίλησε σχεδόν καθόλου και μια-δυο φορές που το έκανε, έδειχνε ότι ήταν κάπως αδιάφορη απέναντί μου κι αυτό με εκνεύρισε, διότι όταν έφυγα από το σπίτι μας, μου έλεγε πόσο πληγωμένη ήταν. Μόλις τελείωσε το πάρτυ, η πρώην μου σχεδόν μου έδειξε την πόρτα, οπότε έφυγα και γύρισα στη κοπέλα μου με πολύ κακή διάθεση.

Από τότε δεν μπορώ να τη βγάλω από το μυαλό μου. Εκείνο το πάρτυ σαν να με έκανε να καταάβω τι είχα πετάξει. Είμαι συγκλονισμένος και νιώθω τρομερές ενοχές που φέρθηκα τόσο άσχημα στη γυναίκα μου αλλά και τόσο ηλίθια. Ανακάλυψα πως την αγαπώ ακόμα. Πώς ήταν μια καταπληκτική σύζυγος και συνεχίζει να είναι μια πολύ καλή μητέρα. Κι εγώ δεν το έβλεπα.Της έστειλα μήνυμα αλλά μου έστειλε πίσω μια πολύ κοφτή και σύντομη απάντηση ότι δεν την ενδιέφερα. Έχω φρικάρει, τι να κάνω τώρα;

Αγαπητέ φίλε,

Εάν θέλετε πραγματικά να πείσετε τη γυναίκα σας να τα ξαναβρείτε, πρέπει να δουλέψετε πάρα πολύ και να προετοιμαστείτε και για το γεγονός ότι ίσως να είναι αργά. Βαρεθήκατε και μπουχτίσατε όσο η γυναίκα σας δεν ήθελε να κάνει έρωτα μαζί σας και η λύση για εσάς, αντί να προσπαθήσετε να συνεργαστείτε σαν ομάδα για να σώσετε τον γάμο σας, ήταν να φύγετε. Αναστατώσατε τα παιδιά σας και τη γυναίκα σας αλλά αναρωτιέμαι: Έχετε στ’ αλήθεια μετανιώσει που χωρίσατε ή ζηλέψατε που είναι καλύτερα χωρίς εσάς και απλώς πληγώθηκε-για ακόμη μια φορά- ο εγωισμός σας;

Η πρώην σύζυγός σας δείχνει να περνά υπέροχα και να έχει προχωρήσει, προφανώς μαζί με όλους σας τους φίλους, οπότε είναι παράλογο να εκνευρίζεστε που δεν είναι πληγωμένη πια. Δεν γίνεται να ζείτε με την κοπέλα σας ενώ προσεγγίζετε τη γυναίκα σας, επομένως αν θέλετε να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας και με τους άλλους, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να χωρίσετε την κοπέλα σας πρίν προσπαθήσετε να τα ξαναβρείτε με τη σύζυγό σας.

Είναι δύσκολο για έναν άνθρωπο να παραδεχτεί ότι έσφαλε και στη περίπτωσή σας, ακόμη περισσότερο, όταν οι επιλογές σας μέχρι σήμερα, σας κάνουν να φαίνεστε ρηχός, επομένως αν πραγματικά θέλετε τη γυναίκα σας πίσω, πρέπει να είστε έτοιμοι για πολύ δουλειά χωρίς καμία εγγύηση επιτυχίας εξ’ αρχής!

Πηγή: womansday.com, singleparent.gr

Τα πιο σημαντικά