Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Θέλω να τον βρω να τον ευχαριστήσω»: Ραγίζει καρδιές η ηλικιωμένη που...

«Θέλω να τον βρω να τον ευχαριστήσω»: Ραγίζει καρδιές η ηλικιωμένη που απεγκλωβίστηκε από τον ήρωα πεζοναύτη

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες η φωτογραφία που δείχνει έναν ήρωα πεζοναύτη να έχει ξαπλώσει μπρούμυτα στις λάσπες για να πατήσει η ηλικιωμένη γυναίκα πάνω του για να κατέβει από τη λέμβο σε σταθερό έδαφος στη Θεσσαλία.

Συγκινεί η ηλικιωμένη

Η κα Παρασκευή από το χωριό Κεραμίδι Καρδίτσας που σώθηκε από την πλημμυρισμένη περιοχή μίλησε αποκλειστικά στο T-live και στη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη.

«Ήμασταν πέντε άτομα μέσα στη βάρκα. Δε φοβήθηκα πολύ. Έπεσαν λίγο τα νερά και είχε γλίστρα το ανάχωμα. Μου είπε το παιδί, ο πεζοναύτης, ότι θα πέσει κάτω για να τον πατήσω. Κι έπεσε. Μου έλεγε να μη φοβάμαι. Πάτησα με τα γόνατα πάνω του και τα άλλα παιδιά με κρατούσαν. Μου έλεγε συνέχεια να μη φοβάμαι. Με συνόδευσε μέχρι έξω, έως ότου ήρθε ένα άλλο αμάξι και με πήρε» είπε η κα Παρασκευή στην κάμερα του Alpha.

«Να έχει την ευχή μου και να τα χιλιάσει. Θέλω το τηλέφωνό του για να τον ευχαριστήσω. Δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ στη ζωή μου» πρόσθεσε η ηλικιωμένη γυναίκα.

«Όλοι μαζί συγκινηθήκαμε και η κόρη μου καμαρώνει για τον σύζυγό της. Είναι ένας άξιος λεβέντης» δήλωσε στο T-live η πεθερά του ήρωα πεζοναύτη.

Δείτε το βίντεο
Τα πιο σημαντικά