Θέλω να αφήσω τη κοπέλα μου γιατί δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Να της ζητήσω να χωρίσουμε μετά το καλοκαίρι;

13 Ιουλίου, 20234:44 ΠΜ

Το αντιμετώπισε με πολύ κλάμα, κλείστηκε στο σπίτι μας, έπαθε κατάθλιψη. Τώρα σιγά σιγά αρχίζει να το αποδέχεται. Μου είπε αν θέλω να φύγω επειδή δεν μπορεί να μου στερήσει τη δυνατότητα να γίνω πατέρας και της είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χωρίσουμε και ότι την αγαπώ και χωρίς παιδί. Όμως δεν το εννοούσα.

Καλησπέρα σας. Θέλω να σας πω τί μου συμβαίνει να μου πείτε τη γνώμη σας.

Με τη κοπέλα μου ειμαστε μαζί 3 χρόνια, τον τελευταίο χρόνο συζούμε. Την αγαπώ πολύ αλλά δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Δεν το ήξερα όταν τα φτιάξαμε, γιατί τότε φυσικά δεν συζητάγαμε για παιδί. Συζήσαμε με τη προοπτική να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδί αλλα εκείνη έχει ένα πρόβλημα στις σάλπιγγες και δεν μπορεί.

Το αντιμετώπισε με πολύ κλάμα, κλείστηκε στο σπίτι μας, έπαθε κατάθλιψη. Τώρα σιγά σιγά αρχίζει να το αποδέχεται. Μου είπε αν θέλω να φύγω επειδή δεν μπορεί να μου στερήσει τη δυνατότητα να γίνω πατέρας και της είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χωρίσουμε και ότι την αγαπώ και χωρίς παιδί. Όμως δεν το εννοούσα, το είπα μόνο για να μην τη στενοχωρήσω κι άλλο. Θέλω παιδιά και δεν θέλω να μπω σε μια τόσο δαπανηρή και χρονοβόρα διαδικασία με εξωσωματικές κλπ.

Τον τελευταίο μήνα μου αρέσει μια συνάδελφος. Δουλεύουμε χρόνια μαζί αλλά τώρα τελευταία την πρόσεξα. Ταιριάζουμε σε όλα και ξέρει για το πρόβλημά μου. Σκέφτομαι να ζητήσω από τη κοπέλα μου να χωρίσουμε αλλά να περάσει πρώτα το καλοκαίρι γιατί έχουμε κανονίσει ταξίδι για διακοπές και δεν θέλω να της το χαλάσω.

Εσείς τί λέτε;

Μάκης

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News