Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
διεθνήΘέλω μια μαμά να με αγαπάει: Συγκινεί ο 13χρονος που περιμένει 10...

Θέλω μια μαμά να με αγαπάει: Συγκινεί ο 13χρονος που περιμένει 10 χρόνια για να υιοθετηθεί

Για όσους είχαμε την τύχη να μεγαλώσουμε σε μία ζεστή οικογένεια γεμάτη αγάπη, συχνά εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στους γονείς μας που μας φρόντισαν και μας ανέθρεψαν.

Ωστόσο, υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που δεν είχαν την ίδια τύχη. Όπως αυτό το 13χρονο αγόρι, που έχει περάσει σχεδόν όλη του τη ζωή μόνο σε δομή φιλοξενίας. Σήμερα, το μόνο που θέλει είναι κάποιος να τον αποκαλέσει «παιδί του».

Ο Τιμ ήταν μόλις τριών ετών, όταν μεταφέρθηκε σε δομή φιλοξενίας, όπου και παραμένει εδώ και δέκα χρόνια. Ο έφηβος σήμερα Τιμ εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες σε τηλεοπτική εκπομπή με την ελπίδα να βρει μία οικογένεια να τον αγαπήσει, να τον αποκαλέσει παιδί της.

Το 13χρονο παιδί έχει περάσει από διάφορες ανάδοχες οικογένειες, αλλά καμιά δεν σκέφτηκε να τον κρατήσει. Όπως εξομολογήθηκε είναι πολύ φρόνιμος και ότι δεν σκοπεύει να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στην μελλοντική του οικογένεια.

ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ

Όταν τον ρώτησαν για το πώς φαντάζεται την ιδανική οικογένεια, το 13χρονο παιδί είπε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι απλώς μια οικογένεια που να τον αγαπάει και να μην αποφασίσει μια μέρα ότι δεν τον θέλει πια. Θέλει μια παντοτινή οικογένεια και ένα μέρος να αποκαλεί σπίτι του.

Ερωτηθείς, για το πώς θέλει να είναι η μαμά του, ελπίζει να είναι ευγενική, με κατανόηση και στοργική. Ξέρει πως συχνά οι γονείς που ανησυχούν για τα παιδιά τους, είναι επειδή τα αγαπούν. Κι αυτό θέλει κι εκείνος. Μία μαμά που να ανησυχεί για αυτόν, όπως βλέπει στην τηλεόραση ή στη ζωή των συμμαθητών του.

Όσο για τον μπαμπά, θέλει να βρεί έναν άνθρωπο, στον οποίο θα αναγνωρίζει τον προσπωικό του ήρωα. Κάποιον που θα παίξουν μπάλα μαζί και θα τον διδάξει τι σημαίνει να είσαι άνδρας, να είναι πρότυπο για εκείνον.

Τέλος, θα ήθελε πάρα πολύ να έχει αδέλφια, καθώς έχει περάσει την περισσότερη ζωή του μόνος. Συνεπώς, θα ήταν ευχής έργον για εκείνον να βρει αδέλφια που να παίζουν μαζί και να στηρίζουν ο ένας τον άλλον.

Τα πιο σημαντικά