Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΘέλει να γίνει Υπουργός: Ξετρελαμένος ο Τάιλερ που θα ζήσει στην Ελλάδα...

Θέλει να γίνει Υπουργός: Ξετρελαμένος ο Τάιλερ που θα ζήσει στην Ελλάδα – Θέλει να αλλάξει πολλά

Ο Τάιλερ Μακμπέθ δηλώνει ενθουσιασμένος που θα ζήσει με τον Στέφανο Κασσελάκη στην Ελλάδα.

Οσύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ, μίλησε για τη νέα σελίδα στη ζωή του στην Ελλάδα με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την νίκη του στις εκλογές του κόμματος και είπε ότι «έχουν πολλά να προσφέρουν».

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ο Τάιλερ Μακμπέθ ανέφερε ότι με τον Στέφανο Κασσελάκη προσπαθούν να βάλουν τα πράγματα σε μία σειρά αυτήν την εβδομάδα και να έχουν λίγη ιδιωτικότητα.
Σε ερώτηση για την παρουσία αστυνομίας δίπλα τους, είπε: «Είναι διαφορετικά τώρα, αλλά είμαστε καλά. Νιώθουμε ασφαλείς και έχουμε προστασία, και αυτό μετράει».

«Έχει αλλάξει η ζωή μας με ωραίο τρόπο, είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία αυτή, νομίζω ότι θα είναι ένα διασκεδαστικό ταξίδι και ότι θα μας επιτρέψει η χώρα να αποδείξουμε ότι έχουμε πολλά να προσφέρουμε» είπε ο Τάιλερ Μακμπέθ και μίλησε για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

«Έχω τη δική μου ζωή εκτός από όσα κάνει ο Στέφανος, έχω επαγγελματικές υποχρεώσεις μέσα στην ημέρα, όπως και εκείνος έχει τις δικές του. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα από το διαδίκτυο, οπότε δεν είναι θέμα αν είμαι στην Ελλάδα ή στις ΗΠΑ, μπορώ να εργαστώ και από άλλη τοποθεσία».

«Η ζωή μας δεν είναι γυμναστήριο»

Σε άλλο σημείο, ο Τάιλερ Μακμπέθ αναφέρει: «Είχαμε τις επαγγελματικές μας ζωές και πριν έρθουμε στην Ελλάδα, η ζωή μας δεν είναι γυμναστήριο και να είμαστε κοινωνικοί. Ήμασταν και οι δύο επαγγελματίες σοβαροί και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Η ζωή μας δεν είναι όπως νομίζατε, μόνο γυμναστήριο και καφές. Εργαζόμαστε όλη την ημέρα. Είχαμε πολύ έντονες καριέρες μέχρι αυτή τη στιγμή και είμαστε προετοιμασμένοι για να συνεχίσουμε».

Τα πιο σημαντικά