Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΘέλει να φτίαξει το μέλλον του: Νύχτα-μέρα διαβάζει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για...

Θέλει να φτίαξει το μέλλον του: Νύχτα-μέρα διαβάζει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για να δώσει Πανελλήνιες

Η είδηση ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προετοιμάζεται να δώσει Πανελλήνιες 2023 έχει θορυβήσει τους γονείς των μαθητών που σύμφωνα με τον προγραμματισμό καλούνται να βρίσκονται στην ίδια αίθουσα με τον φυλακισμένο συζυγοκτόνο.

Σύμφωνα με το σημερινό ρεπορτάζ  της εκπομπής “Το Πρωινό”, ο 34χρονος γυναικοκτόνος συνεχίζει να διαβάζει για τις Πανελλήνιες μέσα στις φυλακές, με σκοπό να γράψει όσο περισσότερα μόρια μπορεί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα μεταβεί σε Λύκειο στο Λιδωρίκι συνοδεία αστυνομικών και θα εξεταστεί στη θεωρητική κατεύθυνση.




Ωστόσο αυτό το ενδεχόμενο έχει ήδη προκαλέσεις τις σφοδρές αντιδράσεις των γονιών των μαθητών που ζητούν να βρεθεί εναλλακτική και ο Αναγνωστόπουλος να δώσει εξετάσεις σε άλλο χώρο από τα παιδιά τους.

Μάλιστα όπως επισήμαινε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του κ. Παπαιωαννίδης “Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού μέχρι το Εφετείο – διαβάζει νυχθημερόν για τις πανελλαδικές

Υπενθυμίζεται ότι για τρίτη φορά οδηγήθηκε σε διακοπή, για τις 8 Μαΐου, η δίκη ενώπιον του ΜΟΕ του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς και τη θανάτωση της σκυλίτσας της στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά καθώς ο δικηγόρος του έχει πρόβλημα υγείας και προσκόμισε έγγραφα από κλινική στην όποια εισήχθη την περασμένη Παρασκευή.




Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε τη διακοπή της δίκης με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να ζητά να μην οριστεί η συνεδρίαση την περίοδο των πανελληνίων εξετάσεων, στις οποίες σκοπεύει να συμμετέχει.

Τα πιο σημαντικά