Θέλει για νύφη της τη Γαία Μερκούρη η Ελένη Μενεγάκη – Όλη η αλήθεια για το κορίτσι του Άγγελου Λάτσιου

10 Δεκεμβρίου, 202212:13 ΠΜ
More videos

Την Παρασκευή 9/12 στην εκπομπή Ελένη του Mega καλεσμένοι της Ελένης Μενεγάκη ήταν δύο πρωταγωνιστές από την κωμική σειρά του καναλιού, Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη η Πηνελόπη Πιτσούλη και ο Σπύρος Πούλης.

Αφού λοιπόν κάθισαν στον καναπέ της παρουσιάστριας οι ηθοποιοί άρχισαν να αναλύουν κομμάτια του σίριαλ, αφού ένα βασικό σημείο που αναλύεται είναι οι ανθρώπινες σχέσεις.

Τότε ήταν λοιπόν, που ο Πούλης αναφέρθηκε στις σχέσεις της πεθεράς με τη νύφη θέτοντας ένα απτό παράδειγμα της ζωής στην Μενεγάκη. Είναι γνωστό, πως ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος είναι εδώ καιρό ερωτευμένος με τη Γαία Μερκούρη.

Το ζευγάρι έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας με τη σχέση του, τελευταία ωστόσο κυκλοφόρησαν φήμες χωρισμού στις οποίες και απάντησε η ίδια η Γαία.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη για τον γιο της Άγγελο

Τα παιδιά μπορεί να συνεχίζουν τη σχέση τους, αυτό όμως δε σημαίνει, πως πάνε και για γάμο αφού είναι και δύο πολύ νέοι. Στο ενδεχόμενο αυτό λοιπόν απάντησε και η Ελένη στον Πούλη, δίνοντας μια πολύ ξεκάθαρη απάντηση από τη μεριά της πεθεράς, που θα υπάρξει και εκείνη μελλοντικά στη ζωή της.

«Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα δεν θα αλλάξουν πάντα στην ελληνική κοινωνία. Εγώ το ίδιο θα κάνω στην κόρη μου. Εσύ, βλέπεις για τον γιο σου ότι υπάρχει μία άξια νύφη;» ρώτησε ο Σπύρος Πούλης την Ελένη Μενεγάκη με εκείνη να απαντάει: «Νύφη; Εμένα ο γιος μου είναι μωρό. Στις σχέσεις δεν μπαίνω γιατί είμαι μεγαλωμένη και έχω δει τι δεν μου αρέσει να να μου κάνουν, ώστε να μην το κάνω. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στον γάμο, στη σχέση δεν επεμβαίνω, δεν ομιλώ».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News