Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΘεά του στυλ η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: Υπέρκομψη παρέδωσε μαθήματα μόδας

Θεά του στυλ η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: Υπέρκομψη παρέδωσε μαθήματα μόδας

H σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γραμπόφσκι Μητσοτάκη έκανε μια δημόσια έξοδο στην επίσημη παρουσίαση του βιβλίου μαγειρικής “Από στόμα σε στόμα”, που υπογράφουν η σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και ο διατροφολόγος Αναστάσιος Παπαλαζάρου και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Σταμούλη.

Η Μαρέβα Γραμπόφσκι Μητσοτάκη ακολούθησε το προσωπικό της στιλ φορώντας ένα λευκό τοπ με γκρι καλοραμμένο παντελόνι και λευκά sneakers Balenciaga. Μαζί της είχε μια oversized πράσινη τσάντα.

Μαρέβα Γραμπόφσκι ΜητσοτάκηΗ κ Γκραμπόφσκι φόρεσε το τοπ της με μοντέρνο τρόπο και το συνδύασε άψογα με το γκρι άνετο παντελόνι της.
Μαρέβα Γραμπόφσκι ΜητσοτάκηΣτο λαιμό της φόρεσε ένα ιδιαίτερο κολιέ.
Μαρέβα Γραμπόφσκι Μητσοτάκη
cd99880c46d9435ea47ae31c6a810374

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσε και ο Νικόλαος. Ο γιος τους τέως βασιλιά Κωνσταντίνου κάθισε λίγες θέσεις πιο μακριά από τη Μαρέβα Γραμπόφσκι Μητσοτάκη.

νικολαοςΟ ίδιος θέλησε να στηρίξει την προσπάθεια της σεφ και του διατροφολόγου που παρουσίασαν ένα βιβλίο με έντονο ελληνικό άρωμα.
βιβλιο

Το βιβλίο διαθέτει μια πρωτότυπη συλλογή αυθεντικών παραδοσιακών συνταγών από όλη την Ελλάδα, που ταξιδεύοντας μέσα στον χρόνο από γενιά σε γενιά έφτασαν μέχρι το σήμερα, χαρίζοντας αδιάκοπα νοστιμιά και υψηλή διατροφική αξία σε όσους τις γεύονται.

Τα πιο σημαντικά