Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΕλλάδαThe Voice: Καθήλωσε κοινό και coaches η παίκτρια με το πρόβλημα όρασης...

The Voice: Καθήλωσε κοινό και coaches η παίκτρια με το πρόβλημα όρασης – Σηκώθηκαν να την αγκαλιάσουν

Κανέναν δεν άφησε ασυγκίνητο η Σιλουανή Νευροκοπλί στο The Voice.

Με την πλέον συγκινητική ιστορία ζωής, την οποία φέρει, βρέθηκε στη σκηνή του The Voice η Σιλουανή Νευροκοπλί στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ.

«Στην ηλικία των 12 ετών διαγνώστηκα με τη νόσο του Stargardt, με την οποία ουσιαστικά εστιάζω και βλέπω καλύτερα περιφερειακά ενώ στο κέντρο χάνω όραση. Οι δυσκολίες που είχα στην αρχή λόγω του Stargardt ήταν με το φανάρι στον δρόμο, επειδή δεν μπορούσα να το δω και έπρεπε να περνώ όταν περνούν και οι υπόλοιποι, το οποίο πλέον το έχω βρει με την ακοή και είμαι μια χαρά» σημείωσε η 20χρονη παίκτρια του The Voice από την Θεσσαλονίκη. «Στην αρχή ήταν δύσκολο να συνηθίσω όλη αυτή την κατάσταση. Μετά για να ψάξουμε καλύτερα πήγαμε στο Βέλγιο, πήγαμε σε νοσοκομεία, το είδαν καλύτερα για να δω πως θα το αντιμετωπίζω».

«Όταν βρισκόμουν στο Βέλγιο για να αντιμετωπίσω το θέμα του Stargardt, για να νιώσω και γω καλύτερα με όλο αυτό ξεκίνησα να πηγαίνει στο ωδείο για φωνητικά μαθήματα. Είχα δει την περσινή νικήτρια του The Voice που είχε το ίδιο θέμα με μένα και είχε φτάσει πολύ ψηλά. Πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά αν το θέλουμε πραγματικά».

Στη σκηνή του The Voice, η Σιλουανή Νευροκοπλί επέλεξε να ερμηνεύσει το κομμάτι «Friends» με μοναδικό στόχο να «γυρίσει» και τους τέσσερις coaches.

Μόλις οι coaches του μουσικού τάλεντ σόου ενημερώθηκαν για το πρόβλημα υγείας της νεαρής διαγωνιζόμενης έσπευσαν τρυφερά στη σκηνή προκειμένου να την αγκαλιάσουν όλοι μαζί.

Τα πιο σημαντικά