Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
διάφοραThe Bachelor: Όταν η Έλενα Μπάση... έκανε σκοποβολή

The Bachelor: Όταν η Έλενα Μπάση… έκανε σκοποβολή

Το “The Bachelor” έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Πέμπτη και 20 γυναίκες είναι πανέτοιμες να διεκδικήσουν την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου! Μία από τις επίδοξες… συντρόφους του γοητευτικού Bachelor είναι η Έλενα Μπάση!

Η 38χρονη τραγουδίστρια από την πρώτη στιγμή που συστήθηκε στον Παναγιώτη, έκλεψε τις εντυπώσεις, όχι μόνο τις δικές του, αλλά και του τηλεοπτικού κοινού, ενώ έκανε δυναμική είσοδο στο παιχνίδι, τραγουδώντας του, το τραγούδι “Παραλύω” της Άννας Βίσση.

Η Έλενα Μπάση έχει συνεργαστεί κατά τη διάρκεια της καριέρας της με μεγάλα ονόματα του χώρου του τραγουδιού, όπως ο Σταμάτης Γονίδης, η Άντζελα Δημητρίου και ο Θέμης Αδαμαντίδης. Η ίδια γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Κατερίνη. Μάλιστα, εκτός από το τραγούδι, η ίδια έχει ταλέντο και στην σκοποβολή, όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της!

mpashskopovolh4

“Ασχολούμαι με τη σκοποβολή πάρα πολλά χρόνια, γύρω στα 10. Ήμουν μέλος της Εθνικής Ελλάδος. Έχω κάνει πανελλήνιο ρεκόρ, πανελλήνιες νίκες. Ήμουν μέλος της προολυμπιακής ομάδας. Είχα μια παύση λόγω των υποχρεώσεων μου αλλά τώρα έχω ξαναρχίσει και πιστεύω ότι θα κατορθώσω να μπω πάλι στην Εθνική. Είναι ένα άθλημα το οποίο είναι λίγο ακριβό, αλλά δεν έχει όριο ηλικίας. Είναι ένα άθλημα, όπως λέει και ο προπονητής μου, που τονώνει την αυτοπεποίθηση, την αυτοπειθαρχία, την αυτογνωσία, την αυτοσυγκέντρωση. Είναι ένα άθλημα πολύ ιδιαίτερο. Χαρίζει απεριόριστες στιγμές συγκίνησης. Σου προκαλεί ηρεμία”.

Δείτε φωτογραφίες:

mpasiskopovolh2

mpasiskopovolh

mpashskopovolh2

 

Τα πιο σημαντικά