Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαThe Bachelor: Φεύγει στο εξωτερικό η Αθηνά New York - Παράτησε τον...

The Bachelor: Φεύγει στο εξωτερικό η Αθηνά New York – Παράτησε τον Αλέξη Παππά

Η νικήτρια του The Bachelor μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram ανακοίνωσε πως φεύγει για το εξωτερικό προκειμένου να συναντήσει τους δικούς της ανθρώπους, αλλά και να κάνει γιορτές με την οικογένειά της.

Μετά από αρκετούς μήνες στη βίλα του The Bachelor η Αθηνά New York κατάφερε να κλέψει την καρδιά του Αλέξη Παππά, με τον οποίο τις τελευταίες ημέρες είναι και επίσημα ζευγάρι.

Αμέσως μετά το τέλος του The Bachelor 2, οι δυο τους δεν σταμάτησαν τις αναρτήσεις και τα τρυφερά μηνύματα στα social media, δηλώνοντας ανοιχτά τον έρωτά τους.

Ωστόσο η νικήτρια του The Bachelor μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram ανακοίνωσε πως φεύγει για το εξωτερικό προκειμένου να συναντήσει τους δικούς της ανθρώπους, αλλά και να κάνει γιορτές με την οικογένειά της. Κάτι το οποίο επιβεβαίωσε ο Αλέξης Παππάς μέσα από τη νέα του ανάρτηση.

View this post on Instagram

A post shared by Alexis Pappas (@alexispapas)

«Μετά απ’ όλα αυτά τα ωραία που περάσαμε ήρθε η ώρα για λίγο, αυτές τις γιορτινές μέρες να περάσουμε χρόνο με τους ανθρώπους μας , την οικογένειά μας που μας έλειψε τόσο πολύ! Καλό ταξίδι bebe» έγραψε ο Αλέξης Παππάς ο οποίος θα περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων μακριά από την σύντροφό του.

Τα πιο σημαντικά