Θαύμα για την Ραχήλ Μακρή – Είδε εικόνα της Παναγίας να δακρύζει

10 Σεπτεμβρίου, 20201:09 ΜΜ
More videos

Στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στον Βύρωνα βρέθηκε η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή,

Μπροστά σε ένα εκκλησιαστικό θαύμα βρέθηκε η Ραχήλ Μακρή, η οποία επισκέφθηκε την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στον Βύρωνα. Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της στα social media η πρώην βουλευτής δάκρυσε η εικόνα της Παναγίας.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή της η Ραχήλ Μακρή αναφέρει ότι: «Η Υπέρμαχος Στρατηγός δάκρυσε για το χάλι μας.. Δάκρυσε.. Σήμερα στον Αγ. Δημήτριο στο Βύρωνα.. ο Θεός δοκίμασε την πίστη μας και εμείς τι κάναμε; Αφήσαμε τον Χριστό μόνο του επάνω στον Σταυρό του και την Παναγία μας μόνη της, για να μην μας συλλάβουν και μας βάλουν πρόστιμο».

Όπως αναφέρουν εκκλησιαστικά site, στον άγιο Δημήτριο Βύρωνα την Τρίτη κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, η εικόνα της Παναγίας άρχισε να δακρύζει. Από εκείνη τη στιγμή αρκετοί είναι οι πιστοί που πηγαίνουν στην εκκλησία για να προσκυνήσουν την εικόνα. Έτσι και η Ραχήλ Μακρή πήγε στον ιερό ναό και είδε με τα μάτια της την εικόνα που δακρύζει.

Η Ραχήλ Μακρή, γεννήθηκε το 1973 στην Πτολεμαΐδα. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Καβάλας και έκανε μεταπτυχιακό στην Τραπεζική στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.Μιλάει αγγλικά, ισπανικά και ιταλικά.Πριν από την ενασχόλησή της με την πολιτική εργάστηκε στο ΤΕΑΔΥ και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News