Θαυμάστριες του Ντάνου εκφράζουν το παράπονό τους: «Μας πίκρανε»

August 28, 2017 7:54 PM
More videos

Τα κορίτσια που διαχειρίζονταν τη σελίδα Giorgosaggelopoulos_fans εκφράζουν το παράπονό τους για το νικητή του «Survivor» και εξηγούν γιατί κλείνουν τη σελίδα.

«Θέλαμε να βοηθήσουμε το έπαθλο του ‘Survivor’ να ταξιδέψει προς Σκιάθο μεριά», γράφουν οι θαυμάστριες του Ντάνου, που δημιούργησαν για εκείνον τη σελίδα Giorgosaggelopoulos_fans στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως εξηγούν στις τελευταίες αναρτήσεις της σελίδας τους πριν την «κλείσουν», ξεχώρισαν το Ντάνο από τα πρώτα επεισόδια του «Survivor», στα τέλη Φεβρουαρίου. Μέσα σε δύο εβδομάδες από τη δημιουργία της σελίδας, τα μέλη της σελίδας ανήλθαν σε 10.000. Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και τη νίκη του Ντάνου, η συγκεκριμένη σελίδα μετρούσε 80.000 φίλους.

Όταν τελείωσε το παιχνίδι, οι θαυμάστριες και διαχειρίστριες της σελίδας θεώρησαν ότι πρέπει να πάρουν την έγκριση του Ντάνου για να συνεχίσουν να κάνουν αναρτήσεις για εκείνον. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που κατάφεραν να έχουν μαζί του -όπως υποστηρίζουν- ο Ντάνος τους έδωσε την «άδεια» να συνεχίσουν και τους είπε ότι με την πρώτη ευκαιρία θα δει τη δουλειά τους.

Το τελευταίο διάστημα, όμως, οι διαχειρίστριες της σελίδας ισχυρίζονται ότι δέχτηκαν απαξίωση από τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Το τελευταίο διάστημα, όμως, γινόμαστε λήπτριες μίας συμπεριφοράς (όχι εκ μέρους σας…!) που δεν θεωρούμε ότι τιμά τη δουλειά τόσων μηνών, αλλά κυρίως εσάς, διότι εσείς αποτελέσατε τη σάρκα και τα οστά αυτής της σελίδας. Η δουλειά όλων μας, η δική σας και η δική μας, παραμένει στα αζήτητα!

Αναγνωρίζουμε το δικαίωμα του Γιώργου να διαβάζει και να αναγνωρίζει τη δουλειά οποιασδήποτε σελίδας έχει δημιουργηθεί για τον ίδιο αν και αυτό δεν συνέβη και στην περίπτωση αυτής της σελίδας που εκτός του ότι τον υποστήριξε πριν από οποιονδήποτε άλλο, ήταν η μεγαλύτερη βάση των υποστηρικτών του. Πριν λίγες μέρες μάλιστα μας δόθηκε και η χαριστική βολή!

Ο κόπος μας απαξιώθηκε πλήρως και η ποιότητα της δουλειάς μας υποβαθμίστηκε. Ήταν κάτι που μας πλήγωσε πολύ..! Δε μας θύμωσε…! Μας πίκρανε και μας στεναχώρησε βαθύτατα! Από σήμερα, λοιπόν, μπορείτε να απευθυνθείτε και να ακολουθήσετε οποιαδήποτε άλλη σελίδα σε fb, insta ή Twitter, οι οποίες ενδεχομένως να εκφράζουν και να εκπροσωπούν το Γιώργο Αγγελόπουλο καλύτερα από εμάς…!

Επειδή ρωτάτε το λόγο που κλείνουμε. Πριν δύο μέρες μας έστειλε μήνυμα ένας εκπρόσωπος μιας νεοσύστατης σελίδας στο φβ, με μηδενικό έργο για το Ντάνο και μας παρήγγειλαν να ανακοινώσουμε ότι ο Ντάνος τους είπε ότι θέλει να είναι η επίσημη σελίδα του, ότι τους διαβάζει κι ότι του αρέσει η δουλειά τους. Μετά από πολλές προσπάθειες να μας διαβάσει, να δει τι λέτε εσείς για αυτόν, να δει πως παίχτηκε το σαρβαιβορ από την πλευρά των φαν του ( μιας και εδώ είμαστε συσπειρωμένοι οι περισσότεροι) ο Γιώργος μας αγνόησε πλήρως και ενσωματώθηκε σε ένα φαν κλαμπ το οποίο είχαν φτιάξει άνθρωποι με «γερά μέσα»… δώσαμε τα πάντα χωρίς να θέλουμε ανταλλάγματα.

Το μόνο που θέλαμε ήταν για εσάς να υπάρξει μια ανατροφοδότηση. Ευχαριστούμε. Υπάρχουν αξιόλογες σελίδες εδώ στο ινσταγκραμ να συνεχίσετε να τον στηρίζετε από εκεί. Εμείς δε μπορούμε να συνεχίσουμε», έγραψαν μεταξύ άλλων.

[protothema]

Ακολουθήστε μας στο facebook: