Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024
ΕλλάδαΘάνος Πετρέλης: «Δε βοηθάω στο σπίτι - Είμαι καλομαθημένος από τη μάνα...

Θάνος Πετρέλης: «Δε βοηθάω στο σπίτι – Είμαι καλομαθημένος από τη μάνα μου»

Νέα συνέντευξη έδωσε ο Θάνος Πετρέλης και αναφέρθηκε στην οικογένειά του αλλά και στις δουλειές του σπιτιού, στις οποίες δε βοηθάει καθόλου γιατί είναι… καλομαθημένος από τη μάνα του!

«Δε βοηθάω στις δουλειές του σπιτιού. Είμαι καλομαθημένος από τη μάνα μου. Ήμουν μοναχογιός και μπορεί να φταίει αυτό. Όπως καταλαβαίνεις είχα τα πάντα στο χέρι. Τώρα μπορεί να μην αρέσει αυτό σε κάποιους. Κάποιοι ενοχλούνται αλλά ο καθένας έχει την άποψή του. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι πατριαρχίας, υπήρχε καλώς ή κακώς η λογική ότι ο άντρας δε θα πλύνει τα πιάτα. Επειδή ακούω και κάποιες δηλώσεις συναδέρφων και μετά λένε ότι δεν είναι κακό να τα πλύνει ένας άντρας. Δεν είπα ότι είναι κακό, απλά δεν έχει χρειαστεί να το κάνω» είπε ο Θάνος Πετρέλης στην κάμερα του Happy Day.

93810929 236136560831818 4881310449139210718 n

«Είμαι καλομαθημένος και έχω τις γυναίκες μου να με προσέχουν. Εγώ προσπαθώ πάντα να κάνω το παν για να τους προσφέρω ό,τι θέλουν και αυτές με προσέχουν για να έχουν οι κόρες μου τον μπαμπά τους και η γυναίκα μου τον άντρα της χαρούμενο. Είμαστε 27 χρόνια μαζί. Έχουμε βρει τη χρυσή τομή. Έχουμε μια τρομερή σχέση, εμπιστεύομαι τη Σοφία 1000% σε οτιδήποτε. Μας αρέσουν τα ταξίδια» πρόσθεσε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής.

Θυμίζουμε ότι ο Θάνος Πετρέλης έχει συνολικά τρεις κόρες με τη σύζυγό του, Σοφία Μοσχοπούλου, και οι πέντε τους περνάνε υπέροχες οικογενειακές στιγμές.

Τα πιο σημαντικά