Θάνος Καληώρας: «Για δυόμιση μήνες ήταν σχεδόν σε κώμα. Η Τζέσυ δεν πρόλαβε να γνωρίσει την εγγονή της»

23 Απριλίου, 2021 3:58 ΜΜ
More videos

Θάνος Καληώρας: Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” εμφανίστηκε ο γνωστός ηθοποιός σήμερα 22 Απριλίου. Σε κλίμα συγκίνησης, μίλησε για την αείμνηστη Τζέσυ Παπουτσή, αλλά και για την μικρή του εγγονή, την Τζέσυ.

Θάνος Καληώρας: Όσα είπε στην εκπομπή Αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την εγγονή του Τζέσυ: «Έχω ένα εγγονάκι, γεννήθηκε λίγο μετά το θάνατο της γιαγιάς της, η Τζεσούλα μου! Τη βαφτίσαμε μαζί με τη γυναίκα μου και είμαστε πανευτυχείς πάνω σε αυτό. Δηλαδή, έφυγε μια καλοκάγαθη ψυχή και γεννήθηκε μια υπέροχη και τρυφερή ψυχή. Και βέβαια έχουν το ίδιο όνομα. Ο γιος μου ήθελε το όνομα της μητέρας του και πολύ καλά έκανε. Το βαφτιστικό όνομα είναι Γεσθημανή, αλλά λόγω του ότι είναι ευρέως γνωστό το όνομα της Τζέσυς, τη φωνάζουμε Τζέσυ».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Η Τζέσυ δεν πρόλαβε να γνωρίσει την εγγονή της. Δυστυχώς σε τρεις μέρες ήταν που άρχισε η περιπέτειά της όταν την πήγαμε στο νοσοκομείο και μετά για δυόμιση μήνες ήταν σχεδόν σε κώμα, δηλαδή δεν συνήλθε ποτέ. Δυστυχώς… Ενώ ήξερε ότι είναι έγκυος η νύφη της, δεν πρόλαβε να τη χαρεί, αλλά πρόλαβε να ακούσει την ευχάριστη είδηση».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

Ακολουθήστε μας στο facebook: