Θανάσης Ευθυμιάδης: «Πλέον με τη γυναίκα μου δεν κάνουμε σεξ αλλά έρωτα»

8 Ιανουαρίου, 2021 2:01 ΜΜ
More videos

Καθισμένος οκλαδόν στο γρασίδι -χωρίς παπούτσια, μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο «Πρωινό» και αναφέρθηκε στον εναλλακτικό τρόπο ζωής που έχει επιλέξει μαζί με τη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς.

«Πλέον βλέπω τη γυναίκα μου και κάνουμε έρωτα, δεν κάνουμε σεξ. Πρέπει να αφήσουμε το σεξ στην άκρη. Αλλιώς τον άνθρωπό σου τον βλέπεις σαν ένα αντικείμενο εκτόνωσης και μόνο. Αν δεν τον δεις πιο ερωτικά τον άνθρωπό σου, αν δεν τον εξυψώσεις στην ιερότητα του ερωτικού, τότε τον βλέπεις σαν ένα σεξουαλικό αντικείμενο» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός, εξηγώντας ότι κάθεται οκλαδόν και αντικριστά με τη σύζυγό του ως μία πρακτική για να κρατούν τη σχέση τους ζωντανή.

Όσο για την πρόταση για το Survivor που απέρριψε, ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξήγησε: «Έχουμε κάνει τη ζωή μας πολύ απλή, λιτή κι απέριττη. Σίγουρα υπάρχει οικονομική ανάγκη αλλά αυτό είναι μια ιστορία που δεν έχει τέλος. Αποφάσισα να αφεθώ στο θέλημα του Θεού και όλα έρχονται όπως πρέπει. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις αλλά να δεχτώ την πρόταση του Survivor και να πάω σε ένα νησί στου διαόλου τη μάνα και να αφήσω την οικογένειά μου, δεν το κάνω όχι για καλά λεφτά, ούτε για όλα τα εκατομμύρια του κόσμου».

Δείτε στο σχετικό βίντεο όλα είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης:

Ακολουθήστε μας στο facebook: