Θανάσης Ευθυμιάδης: Μας δείχνει τη στάση που παίρνει όταν πηγαίνει τουαλέτα

18 Νοεμβρίου, 2020 5:05 ΜΜ
More videos

Δυναμικά στον κόσμο του Instagram έχει μπει εδώ και μήνες ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Ο γνωστός ηθοποιός χρησιμοποιεί τον προσωπικό του λογαριασμό με έναν διαφορετικό τρόπο, προτρέποντας τους διαδικτυακούς του ακολούθους να αγαπήσουν τη φύση και να ακολουθήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Αυτή τη φορά ο Θανάσης Ευθυμιάδης θέλησε να μας δώσει συμβουλές για τη δυσκοιλιότητα, δείχνοντάς μας μάλιστα και τη στάση που παίρνει όταν πηγαίνει τουαλέτα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θανάση Ευθυμιάδη:

Lock down-Soul up. Με όλα αυτά που ζούμε, εγώ θα μιλήσω για χέσιμο. Ναι!!
Αυτή την στάση(στην φώτο) παίρνω όταν πηγαίνω τουαλέτα ( Number 2 )
Από τότε που βγήκε απ’την “πολιτισμένη” μας ζωή η φυσιολογική στάση αφόδευσης (βαθύ κάθισμα), μπήκε η Δυσκοιλιότητα!!!! Με την σύγχρονη καθιστή τουαλέτα, δεν γίνεται εύκολη και πλήρης κένωση.

Το έντερο βρίσκεται στη σωστή θέση μόνο όταν είμαστε στο βαθύ κάθισμα (όπως στις παλιές τούρκικες τουαλέτες, που μαθαίνω ότι ξαναγίνονται μόδα στην Ευρώπη).
Σε συνδυασμό με την έλλειψη άσκησης, με κακή διατροφή και ψυχολογία, η δυσκοιλιότητα, μπορεί να γίνει ο δικτάτορας της ζωής μας.

Δεν γίνεται ενώ τρώμε κάθε μέρα, να μην πηγαίνουμε καθημερινά και στην τουαλέτα!
Η σύγχρονη ιατρική παραδέχεται ότι η καλή υγεία και η καλή διάθεση ξεκίνουν από την καλή λειτουργία του έντερου. Στο τέλος, δεν χρησιμοποιώ χαρτί τουαλέτας( χημικά λευκασμενος πολτός), αλλά ξεπλένομαι με νεράκι και σκούπιζομαι με πετσέτα.
May there be peace May everybody poop effortlessly!!!

Ps. Για όσους είναι αδύνατον να κάτσουν στο βαθύ κάθισμα, μπορούν να δοκιμάσουν, ενώ κάθονται στη καθιστή τουαλέτα, να έχουν τα πέλματα τους πάνω σε ένα υπέρύψομενο μικρό σκαμνακι(poop stool) ή στιβα από περιοδικά.