«Θα του δείξετε και την τσ@ντα της μαμάς του;» – Θύελλα αντιδράσεων ξανά στο διαδίκτυο με την Ιωάννα Τούνη

4 Οκτωβρίου, 2022 8:00 ΜΜ
More videos

Πριν περίπου ένα χρόνο επικρατούσε χαμός στα social media αλλά και στις εκπομπές με το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη που διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Η instagrammer τους είχε συγκινήσει όλους με την εξομολόγηση που είχε κάνει με δάκρυα στα μάτια για τα όσα βίωσε όταν κατάλαβε πως το βίντεο αυτό που τράβηξαν εν αγνοία της είχε δημοσιευθεί.

Γενικά η αγαπημένη Ιωάννα κατά καιρούς ακούει χυδαία σχόλια με αφορμή αυτό, ωστόσο, προσπαθεί να μην της ρίχνει κανένας το ηθικό, έχοντας στήριγμα της τους φίλους της, αλλά και τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram

Πριν μερικές ώρες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξέσπασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή ένα πολύ άσχημο σχόλιο κάτω από ανάρτηση από το gender reveal.

«Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι αν μπορείς να τους πεις. Και είναι και γυναίκα», απάντησε.


Η απάντηση της Τούνη σε όσους προσβάλλονται με τις φωτογραφίες με την κοιλιά της

Η Ιωάννα Τούνη μπορεί να διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς αναμένει να φέρει στη ζωή της το πρώτο της παιδί, ωστόσο δεν λείπουν και τα ευτράπελα. Έτσι με αφορμή κάποια σχόλια που έλαβε για το γεγονός ότι συχνά σε φωτογραφίες δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα, με την νέα της ανάρτηση στο Instagram έβαλε στη θέση τους όσους κρίνουν τις εγκύους.

Η ίδια άλλωστε έχει παραδεχτεί πολλές φορές ότι παρά το γεγονός ότι συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά της, περνάει μια δύσκολη εγκυμοσύνη που συχνά την κρατάει στο κρεβάτι. Οι haters λοιπόν είναι ένα κομμάτι που θέλει να πετάξει από τη ζωή της, αφού δε θέλει να ταράζεται για τίποτα, μέχρι να γεννήσει τον γιο της σε περίπου τρεις μήνες.

Το απόγευμα της Κυριακής 25/9 μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα λευκό αποκαλυπτικό φόρεμα, αφήνοντας ακάλυπτη τη φουσκωμένη κοιλιά της.

«Τσουπ! Παντού ξεπετάγεται μια κοιλίτσα. P.S: Όσοι προσβάλλονται/ έχουν πρόβλημα με την εικόνα μιας εγκύου που εμφανίζει την κοιλιά της, στροφή και σε άλλο προφίλ», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα της φωτογραφίας της.