Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Θα σε συλλάβουν την Πέμπτη και θα σου πάρουν το κινητό»: Διέρρευσε...

«Θα σε συλλάβουν την Πέμπτη και θα σου πάρουν το κινητό»: Διέρρευσε ο αριθμός της Ρούλας Πισπιρίγκου και τις στέλνουν απειλητικά μηνύματα

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» ο αριθμός του κινητού της Ρούλας Πισπιρίγκου αναρτήθηκε στο Τwitter με αποτέλεσμα να λαμβάνει καθημερινά δεκάδες μηνύματα με υβριστικό περιεχόμενο ενώ σε ένα από αυτά, κάποιος ισχυριζόμενος πως είναι δημοσιογράφος της είπε πως αναμένεται η σύλληψη της.

Παράλληλα στην εκπομπή παρουσιάστηκε μαρτυρία ανθρώπου από το περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη ο οποίος ανέφερε πως η μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα δέχτηκε ενοχλήσεις μετά τη δημοσιοποίηση του κινητού της. Έκανε λόγο μάλιστα για ένα συγκεκριμενο τηλεφώνημα που δέχτηκε στο οποίο ο άνθρωπος που βρισκόταν στην άλλη γραμμή του ακουστικού της ανέφερε, σύμφωνα με τον μάρτυρα, ότι ετοιμάζεται η σύλληψή της.

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε όριο. Προχθές η Ρούλα δέχθηκε ένα μήνυμα στο τηλέφωνό της, στο Viber από κάποιον που ισχυριζόταν ότι είναι δημοσιογράφος. Της είπε το όνομά του Δ.Χ. Η Ρούλα δεν τον ήξερε και βέβαια δεν είχε σκοπό να του απαντήσει. Της ζήτησε να του κάνει κάποια δήλωση. Της είπε ότι τη δήλωση αυτή θα τη στείλει σε όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες και την ευχαρίστησε προσπαθώντας να φανεί ευγενικός και τυπικός. Ποτέ όμως δεν της είπε τι δημοσιογράφος είναι και που δουλεύει. Δεν του απάντησε και μέσα στην ίδια μέρα δεν την ξαναενόχλησε. Την επόμενη μέρα όμως της έστειλε δύο μηνύματα ανήκουστα. Της είπε ότι τον ενημέρωσαν ότι την Πέμπτη θα εκδόσουν ένταλμα σύλληψής της και τη ρώτησε ξανά αν θέλει να του κάνει κάποια δήλωση.

Η Ρούλα στεναχωρήθηκε με το θράσος του. Δεν είναι ο πρώτος που το κάνει. Της στέλνουν άθλια μηνύματα, τη βρίζουν με τραγικούς χαρακτηρισμούς. Τη βρίζουν. Δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό να του απαντήσει. Δεν σταμάτησε εκεί αυτός ο άθλιος. Της έστειλε ξανά μήνυμα και στον Θεό που πιστεύετε ξέρετε τι της είπε; Ότι θα εκδόσουν ένταλμα και θα τη συλλάβουν και μετά δεν θα μπορεί να κάνει καμία δήλωση, γιατί θα της πάρουν το κινητό και δεν θα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του.

Προσπαθούσε να την πείσει ότι θα την εξυπηρετούσε κιόλας αν του κάνει κάποια δήλωση. Δεν είχε σταματημό αυτός που έστειλε το μήνυμα. Της αποκάλυψε υποτίθεται ότι της βγάζουν ένταλμα σύλληψης την Πέμπτη και ο λόγος που θα το βγάλουν την Πέμπτη είναι γιατί θέλει η Αστυνομία να προλάβει την εκπομπή της κυρίας ΝΙκολούλη που είναι την Παρασκευή. Αίσχος. Δεν έχει τέλος το θράσος και η κακία των ανθρώπων», περιέγραψε ο μάρτυρας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Τα πιο σημαντικά