Θα μπορούσατε να κοιμηθείτε σε αυτό το μοτέλ γεμάτο με κλόουν;

11 Ιανουαρίου, 2017 3:20 ΜΜ
More videos

Αν επισκεφθείτε ποτέ το Λας Βέγκας, μην παραλείψετε να νοικιάσετε και ένα αυτοκίνητο για να κάνετε ένα ταξιδάκι μέχρι την τουριστική πόλη, Ρενό. Αν το κάνετε, σας έχουμε και μια πρόταση για το πού μπορείτε να μείνετε το βράδυ του ταξιδιού σας… ένα μοτέλ με θεματολογία “κλόουν”.

Το μοτέλ αυτό βρίσκεται στην Τονόπα, μια πόλη στη μέση του πουθενά. Όμως μην ανησυχείτε γι’ αυτό, γιατί μόνο μοναξιά δε θα νιώσετε εκεί, ακόμη κι αν αυτό επιθυμείτε. Όπως μπορείτε να δείτε και στις τρομακτικές φωτογραφίες που ακολουθούν, το μοτέλ είναι γεμάτο κλόουν.

Το γραφείο του εκθέτει πάνω από 500 κλόουν, συμπεριλαμβανομένης και μίας κούκλας σε κανονικό μέγεθος, που κάθεται σε καρέκλα στην είσοδο. Μοιάζει με ένα διασκεδαστικό μέρος, σωστά; Φυσικά και είναι!

Δεν τελειώσαμε εδώ όμως. Δε σας είπαμε ακόμη πως δίπλα του βρίσκεται ένα νεκροταφείο! Τα παιδιά σας θα το λατρέψουν, γι΄αυτό μην ξεχάσετε να κάνετε στάση στο μοτέλ μας, σε κάποιο ταξίδι σας στη Νεβάδα. Μπορεί να μη φύγετε και ποτέ! Σοβαρά…

Σκοπεύετε να επισκεφθείτε τη Νεβάδα; Τότε γιατί δεν περνάτε ένα από τα βράδια σας στο μοτέλ των κλόουν;

 wapawekka

Βρίσκεται στην Τονόπα, μια πόλη στη μέση του πουθενά.

Bethany

Όμως μην ανησυχείτε γι’ αυτό, γιατί μόνο μοναξιά δε θα νιώσετε εκεί… Ακόμη κι αν το θέλετε.

 wapawekka

Γιατί; Γιατί το μοτέλ αυτό είναι κυριολεκτικά γεμάτο κλόουν.

Boyd

Τυχαίνει μάλιστα να βρίσκεται και δίπλα σε ένα νεκροταφείο, γεμάτο πτώματα ανθρακωρύχων που σκοτώθηκαν στο ορυχείο. Ακούγεται διασκεδαστικό, σωστά;

wapawekka

Το γραφείο του εκθέτει πάνω από 500 κλόουν, συμπεριλαμβανομένης και μίας κούκλας σε κανονικό μέγεθος, που κάθεται σε καρέκλα στην είσοδο.

Sydney Martinez

Διαθέτει 31 δωμάτια, που τυχαίνει να είναι ο αριθμός 13 γραμμένος ανάποδα. Σύμπτωση; Πολύ πιθανό.

 Will Keightley

“Παρακαλούμε, επισκεφθείτε μας. Ελάτε να μοιραστούμε μαζί σας τα χαρούμενα πρόσωπα-κλόουν μας και χαμογελάστε μαζί μας. Ελπίζουμε να μας επισκεφθείτε σύντομα”, γράφουν στη σελίδα τους.

 travelchannel

[Clown Motel], [Guff], [22 Words]