Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
διεθνή«Θα με παντρευτείς;» – Πιλότος έκανε πρόταση γάμου σε αεροσυνοδό στον αέρα

«Θα με παντρευτείς;» – Πιλότος έκανε πρόταση γάμου σε αεροσυνοδό στον αέρα

Η αεροσυνοδός, που βρισκόταν στην άλλη πλευρά του αεροπλάνου, έτρεξε στην αγκαλιά του, συγκινημένη

ον γύρο του διαδικτύου έκανε βίντεο με πιλότο να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, που εργάζεται ως αεροσυνοδός, κατά τη διάρκεια πτήσης, μπροστά σε όλους τους επιβάτες.

Κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Βαρσοβία στην Κρακοβία της Πολωνίας, ο πιλότος ζήτησε από την αεροσυνοδό να τον παντρευτεί και εκείνη δέχθηκε.

Η LOT Polish Airlines, όπου εργάζεται το ζευγάρι, δημοσίευσε τη Δευτέρα στη σελίδα της στο Facebook ένα βίντεο που δείχνει τη στιγμή που ο κυβερνήτης Konrad Hanc, κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια, έκανε την πρόταση γάμου.

Η αεροσυνοδός, που βρισκόταν στην άλλη πλευρά του αεροπλάνου, έτρεξε στην αγκαλιά του, συγκινημένη

«Κυρίες και κύριοι, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο σε αυτή τη δουλειά γνώρισα το πιο υπέροχο άτομο που άλλαξε εντελώς τη ζωή μου», είπε ο πιλότος, απευθυνόμενος στους επιβάτες.

«Είσαι ό,τι πιο πολύτιμο για μένα. Είσαι το μεγαλύτερο όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα. Γι’ αυτό πρέπει να σου ζητήσω μια χάρη, γλυκιά μου. Θα με παντρευτείς;» συμπλήρωσε, έχοντας πέσει στο ένα γόνατο.

«Δεν ξέρω αν αυτό είναι το σωστό χέρι γι’ αυτό» της είπε καθώς της φορούσε το δαχτυλίδι στο δάχτυλο, μπροστά στους ενθουσιασμένους επιβάτες.

Δείτε το βίντεο:

«Θα θυμόμαστε αυτή την ιστορία αγάπης. Η αγάπη σίγουρα σου δίνει φτερά, γι’ αυτό σήμερα θέλουμε να ακούσουμε για τις πιο ρομαντικές αναμνήσεις από τα ταξίδια σας» ανέφερε σε ανάρτησή της η εταιρεία.

Δείτε την ανάρτηση:

Τα πιο σημαντικά