Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Θα ήθελα κι εγώ να έχω φίλους»: Τα σπαρακτικά λόγια του μαθητή...

«Θα ήθελα κι εγώ να έχω φίλους»: Τα σπαρακτικά λόγια του μαθητή που έκανε παρέλαση μόνος του

Ο μοναδικός μαθητής στο Μαθράκι, ο 10χρονος Τάσος, έκανε παρέλαση με τη δασκάλα του, για ακόμη μία φορά, σηκώνοντας περήφανος την ελληνική σημαία.

Ο 10χρονος Τάσος, που ζούσε στη Θεσσαλονίκη, αλλά γεννήθηκε και έζησε τα πρώτα χρόνια του στη Γερμανία, με περισσή περηφάνια σήκωσε σήμερα, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, την ελληνική σημαία και παρέλασε, συνοδευόμενος από τη δασκάλου του, προκαλώντας έντονη συγκίνηση σε όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι τον καταχειροκρότησαν από την καρδιά τους.

848

Λίγο πριν την παρέλαση στο Μαθράκι, εμφανίστηκε στην ΕΡΤ μαζί με την μητέρα του και όπως εκείνη υπογράμμισε, τον χειμώνα οι κάτοικοι στο νησί είναι συνολικά 35, με τον γιο της να είναι ο μοναδικός μαθητής του σχολείου και να έχει όλη την προσοχή της δασκάλας του.

853

«Αυτό είναι και καλό και κακό. Από τη μια μοιάζει σαν ιδιαίτερο, αλλά το παιδί δεν έχει παρέα από υπόλοιπα παιδιά», επεσήμανε η μητέρα του.

Ο μοναδικός μαθητής στο Μαθράκι θα ήθελε να έχει φίλους στο νησί

«Θα ήθελα να έχω φίλους» σημείωσε, από την πλευρά του, ο 10χρονος Τάσος, που ντύθηκε τσολιάς για να τιμήσει τους ήρωες της επανάστασης του 1821.

Τα πιο σημαντικά