Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
Ελλάδα«Θα φύγει σαν βασιλιάς, με το λευκό κοστούμι του και με ποντιακή...

«Θα φύγει σαν βασιλιάς, με το λευκό κοστούμι του και με ποντιακή λύρα»: Ξέσπασε σε κλάματα ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη

Ο Νίκος Φλωρινιώτης σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, μίλησε για την κηδεία του πατέρα του, Γιάννη Φλωρινιώτη.
Ειδικότερα, η κηδεία του καλλιτέχνη θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή, στις 14:30 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά και στη συνέχεια θα ταφεί στο νεκροταφείο του Σχιστού.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον πατέρα του, στον οποίο είχε ιδιαίτερη αδυναμία και υπογράμμισε, ξεσπώντας σε κλάματα, πως αν ξαναγεννιόταν πάλι τον ίδιο θα ήθελε να έχει.

Τα συγκινητικά λόγια του Νίκου Φλωρινιώτη για τον πατέρα του

Όπως επεσήμανε «εγώ ζούσα μαζί με τους γονείς μου και η απουσία του είναι πολύ αισθητή στο σπίτι. Είναι πολύ δύσκολο και ειδικά η αυριανή μέρα για εμάς θα έχει πολύ πόνο να χαιρετήσουμε τον αγαπημένο μας πατέρα. Τα τελευταία δύο χρόνια είχε πρόβλημα με την υγεία του, είχε ΧΑΠ. Μέσα μας βαθιά το περιμέναμε. Είναι αλήθεια, με το που έκανε το τρίτο εμβόλιο και έφυγε στην Κύπρο για περιοδεία, σε τρεις μέρες μπήκε στο νοσοκομείο. Επιδεινώθηκε πάρα πολύ το ΧΑΠ που είχε. Γύρισε πίσω με 85 οξυγόνο. Τον είχαμε πάει σε όλα τα νοσοκομεία που υπήρχαν, δεν έβρισκαν τι έχει. Εκτός από το ΧΑΠ είχε λαχάνιασμα. Δεν μπορούσε να σηκωθεί και ειδικά τις τελευταίες δέκα μέρες ούτε μέχρι την τουαλέτα. Κάπνιζε πολύ, έκανε τέσσερα πακέτα τη μέρα. Έκανε και λάθη… κάπνιζε ενώ έκανε χρήση οξυγόνου. Ήταν από τους ανθρώπους που δεν μπορούν να είναι καθηλωμένοι».

Ο Νίκος Φλωρινιώτης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του

Και πρόσθεσε ο Νίκος Φλωρινιώτης «μια μέρα που τον είδα τρόμαξα πραγματικά, δε μπορούσε να πάρει ανάσα, όμως ήταν καλά μετά. Και τη μέρα που πέθανε ήταν καλά, μπήκε στο Facebook, έκανε like έκανε τις αναρτήσεις του. Έγινε ξαφνικά, έπαθε ανακοπή. Σηκώθηκε να πάει τουαλέτα και τον βρήκαν στο πάτωμα. Τον είχαν διασωληνώσι, είχε παλμούς, αλλά μας έδωσαν λίγες ελπίδες. Στο πάτωμα τον βρήκαν ζωντανό, τον βρήκε η νοσοκόμα, είπε δεν είμαι καλά και μετά έγινε. Εγώ τον είδα δυο μέρες πριν πεθάνει, ήταν να πάμε εκείνη την ημέρα για να κάτσουμε, αλλά δεν τον προλάβαμε… Ήθελα να του πω πόσο τον αγαπάω και αν ξαναγεννιόμουν τον ίδιο πατέρα θα ήθελα να είχα. Ήταν τόσο καλός πατέρας και πάρα πολύ καλός άνθρωπος».

Όσον αφορά την κηδεία του, σημείωσε «αύριο θα τον κηδέψουμε όπως του αξίζει, θα φύγει σαν βασιλιάς. Και με το αγαπημένο του κοστούμι εννοείται, του βασιλιά. Και με ποντιακή λύρα. Θα τον τιμήσουμε, να φύγει έτσι όπως του αξίζει», ενώ κατέληξε στα σχόλια που έγιναν στα social media με την είδηση του θανάτου του.
Τα πιο σημαντικά