«Θα χυθεί κι άλλο αίμα» απειλούν οι Αλβανοί – Στόχος το Κοιμητήριο Ελλήνων πεσόντων του ’40 στις Βουλιαράτες

1 Νοεμβρίου, 2018 12:59 ΜΜ
More videos

Μίσος για την Ελλάδα στάζουν ακραίες αλβανικές φωνές οι οποίες δεν διστάζουν να καπηλώσουν ακόμη και το θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ :”ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ”

Οι ακραίες αλβανικές φωνές μέχρι σήμερα τα έβαζαν με την ελληνική σημαία και τη μειονότητα ζητώντας να περάσει το «δικό» τους που άλλοτε ήταν η Τσαμουριά και άλλοτε η επέκταση συνόρων. Τώρα έχουν αποκτήσει νέα εμμονή: Το κοιμητήριο πεσόντων στους Βουλιαρλατες

Δείτε το βίντεο

«Θα χυθεί κι άλλο αίμα» απειλούν οι Αλβανοί

Στόχος των Αλβανών το Κοιμητήριο Ελλήνων πεσόντων του '40 στις Βουλιαράτες

Δημοσιεύτηκε από Το καφενείο της Βουλης – ΚΑΤΟΧΗ.gr στις Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018

Το αποκαλούν “πηγή του κακού ” και αφορμή για να χυθεί κι άλλο αίμα και θεωρούν ότι ο Κωνσταντίνος ήταν μόνο η αρχή.

«Είχαμε προειδοποιήσει εδώ και καιρό ότι η δημιουργία κοιμητηρίου για τους πεσόντες του 40′ θα έφερνε τέτοιες καταστάσεις.Θα ρχίσουν τώρα να ζητούν (οι Ελληνες) εδάφη , θάλασσα κτλ. Θα έχουμε συνεχώς την πρόκα τους εδώ» υποστήριξε ο Μεσίλα Ντότα – Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος των Τσάμηδων (PDIU)

Το βαθύ αλβανικό κράτος θέλει να εξαφανίσει τους Έλληνες. Απροκάλυπτα προσβάλλουν τη μνήμη χιλιάδων νεκρών και των οικογενειών τους
«Προκαλούν και οργή και θλίψη. Δε θα φύγουν ποτέ απο εκεί τα κοιμητήρια αυτά κι όχι μόνο. Θα αυξηθούν. Αυτα τα λένε Τσάμηδες και εθνικιστές Αλβανοί οι οποίοι έχουν απαίτηση να κάνουν κι αυτοί το ίδιο στην Ελλάδα» τονίζει ο Βασίλης Μόσχου, Συγγενής πεσόντα του 1940 και πρόεδρος των βετεράνων αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.

ΤΟ ΒΑΘΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

Ράμα, αλβανοί εθνικιστες και παρακρατικές οργανώσεις γίνονται ένα στην «Κολομβία των Βαλκανίων». Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Αλβανία, Λουλζίμ Μπάσα, είναι ξεκάθαρος:

«Έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο εγκεφαλικά και παθολογικά ασταθή. Είναι επικίνδυνος για την Αλβανία. Ο Ράμα χρησιμοποίησε την εγκληματική αυτή πράξη για να αποπροσανατολίσει το ενδιαφέρον της χώρας. Φυσικά δεν αποκλείω να το δημιούργησε ακόμη και ο ίδιος».

«Ο Ράμα πολικοποίησε το ζήτημα για να αποφύγει τα δικά του σκάνδαλα» δηλώνει από την πλευρά του ο Λεωνίδας Παππάς, πρώην πρόεδρος της “Ομόνοιας”.

Οι κόκκινες σημαίες με τον μαύρο αετό δεν είναι αθώα σύμβολα. Στάζουν μίσος για τους μειονοτικούς και ζηλοφθονία για την Ελλάδα.

ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ 35ΧΡΟΝΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ

Και στην Ελλάδα πάντως οι ακραίοι εθνικιστές δε χάνουν την ευκαιρία να καπηλευθούν τον θάνατο του Βορειοηπειρώτη, όπως ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, με τα όσα ανέφερε στη Βουλή

Πηγή: star.gr