Θα αντικατασταθούν οι «XXL» μάσκες; «Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα», απαντά η Κεραμέως

14 Σεπτεμβρίου, 20209:17 ΜΜ
More videos

Μπορεί η περιβόητη «ατομική ευθύνη» να έχει γίνει «καραμέλα» στο στόμα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, η πολιτική ευθύνη όμως… αγνοείται, κρίνοντας τουλάχιστον από τις δηλώσεις της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως για το νέο κυβερνητικό φιάσκο με τις τεράστιες μάσκες που μοιράστηκαν στα σχολεία.

Συγκεκριμένα, ούσα καλεσμένη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, η κ. Κεραμέως δεν έδωσε καμία απάντηση στα σχετικά ερωτήματα του Νίκου Χατζηνικολάου, επαναλαμβάνοντας δύο φορές -ίσως για να το εμπεδώσουμε- ότι δεν είναι δική της αρμοδιότητα η παράδοση μασκών στα σχολεία.

Όταν, μάλιστα, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για το εάν επικοινωνεί με τα άλλα υπουργεία, απάντησε «βεβαίως», χωρίς όμως να πει αν οι ακατάλληλες μάσκες θα αντικατασταθούν αύριο με άλλες που πληρούν τις προδιαγραφές.

Το σχετικό απόσπασμα:

iframe title=”Θα αντικατασταθούν οι «XXL» μάσκες; «Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα», απαντά η Κεραμέως” src=”https://player.vimeo.com/video/457839148?dnt=1&app_id=122963″ width=”696″ height=”392″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; fullscreen” allowfullscreen>

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News