Τέτα Καμπουρέλη: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Βασίλη Γκουρούση – Η ανακοίνωσή της

30 Ιουνίου, 2022 2:09 ΠΜ
More videos

Με ανακοίνωσή της, η Τέτα Καμπουρέλη γνωστοποίησε και επίσημα ότι χωρίζει με τον επί σειρά ετών σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση.

“Επειδή έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες στα οποία αναφέρεται το όνομα μου θα ήθελα να σας ενημερώσω πως κατέθεσα αγωγή διαζυγίου και λύση του γάμου μου με τον Βασίλη Γκουρούση. Οι λόγοι διαζυγίου είναι καθαρά προσωπικοί και καθιστούν ανέφικτη την συνέχιση του συζυγικού μου βίου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όσο το δυνατόν πιο διακριτική διαχείριση του θέματος εκ μέρους σας” ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή αισθητικός.

Γκουρούσης: Η σχέση μου με την κα. Καμπουρέλη είναι από το 2007 σε άθλια κατάσταση

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η σχέση του ζευγαριού κλονίστηκε μετά την προφυλάκιση του επιχειρηματία για το χρυσό ριφιφί στις θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό. Ωστόσο, πριν δύο ημέρες, ο Βασίλης Γκουρούσης αποκάλυψε ότι τα προβλήματα μεταξύ τους είχαν αρχίσει πολύ νωρίτερα.

“Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει γάμος, να λέμε τα πράγματα ξεκάθαρα. Μένω μόνος μου, θέλω να ξεκαθαρίσω τη σκέψη μου. Αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος. Είμαι πάρα πολύ πληγωμένος από όλους και από όλα. Στη σχέση μας έχει ραγίσει το γυαλί. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να ξαναγυρίσει πίσω το ποτάμι” εξήγησε στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό”, λέγοντας ότι ο ίδιος έχει επαφή με τα παιδιά και τα εγγόνια του.

“Η σχέση μου με την κα. Καμπουρέλη είναι από το 2007 σε άθλια κατάσταση, φυτοζωούσα. Από τη δική μου πλευρά εγώ δεν ήμουν καλά από το 2007 μέχρι κάποια στιγμή. Και μετά επειδή μπήκαν τα εγγόνια στη μέση, τα παιδιά, άφησα τη ζωή μου να κυλήσει. Τώρα έγινε και αυτό και ξαναγυρίσαμε πάλι πίσω” επισήμανε.