Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
κουίζΤεστ IQ: Ποιο αuτοκίνητο πρέπει να βγάλετε για να καθαρίσει το μποτιλιάρισμα;...

Τεστ IQ: Ποιο αuτοκίνητο πρέπει να βγάλετε για να καθαρίσει το μποτιλιάρισμα; – Έχετε 15 δευτερόλεπτα

Τα τεστ IQ είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να αξιολογήσετε το επίπεδο νοημοσύνης σας. Το συγκεκριμένο θα σας βοηθήσει να ελέγξετε το επίπεδο IQ σας με βάση την απόφαση που λαμβάνετε στο πρόβλημα.

Κατά την επίλυση αυτών των προβλημάτων, πρέπει να επεξεργαστείτε όλα τα δεδομένα και να καταλήξετε στην σωστή απάντηση χρησιμοποιώντας λογικές και αναλυτικές δεξιότητες. Αυτά τα διασκεδαστικά παιχνίδια επιλύονται με δημιουργική σκέψη. Θα σας βοηθούσε αν σκεφτόσασταν κάπως διαφορετικά, καθώς η απάντηση δεν θα είναι ακριβώς μπροστά σας.

Το παρακάτω τεστ IQ σας ζητάει να αναγνωρίσετε ποιο αυτοκίνητο πρέπει να απομακρυνθεί για να καθαρίσει το μποτιλιάρισμα. Στην εικόνα υπάρχουν 7 αυτοκίνητα και έχουν προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο. Ωστόσο εάν ένα αυτοκίνητο απομακρυνθεί, τότε τα υπόλοιπα αυτοκίνητα θα είναι ελεύθερα να κινηθούν προς το δρόμο τους.

Κοιτάξετε προσεκτικά την εικόνα πριν απαντήσετε στην ερώτηση. Μπορείτε να βρείτε ποιο αυτοκίνητο πρέπει να φύγει; Έχετε 15 δευτερόλεπτα

iq test car 1

Η απάντηση στο Τεστ IQ

Η σωστή απάντηση είναι ότι πρέπει να απομακρυνθεί το αυτοκίνητο Νο.3 για να αποσυμφορηθεί η κυκλοφορία.

Όταν το αυτοκίνητο Νο.3 φύγει, τότε το αυτοκίνητο Νο.1 και το αυτοκίνητο Νο.2 θα μπορέσουν να συνεχίσουν την πορεία τους προς τα κάτω. Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο Νο.4 και το αυτοκίνητο Νο.5 θα μπορέσουν να κινηθούν προς τα αριστερά. Και, τέλος, το αυτοκίνητο Νο.6 και το αυτοκίνητο Νο.7 θα μπορούν να κατευθυνθούν προς τα πάνω.

Τα πιο σημαντικά