Τεράστιο πρόβλημα στη Μύκονο: Υπάρχει έλλειψη σε σαμπάνιες

15 Ιουλίου, 2022 3:24 ΜΜ
More videos

120 άτομα έδωσαν το παρών στο δείπνο για την παρουσίαση της συλλογής Mare του Τζόρτζιο Αρμάνι στο pop up store που στήθηκε στο Nammos, ενώ στο νησί παρατηρείται έλλειψη σε σαμπάνιες Crystal

Με το φεγγάρι να λάμπει και τον αέρα να έχει πέσει, η παραλία της Ψαρού χθες το βράδυ κινήθηκε στους ρυθμούς του Τζόρτζιο Αρμάνι, στο δείπνο που παρατέθηκε για το pop up store του διάσημου Ιταλού σχεδιαστή που στήθηκε λίγα μέτρα πριν την είσοδο του Nammos.

Εκατόν είκοσι άτομα έδωσαν το παρών, ανάμεσα τους επιχειρηματίες από το νησί και την Αθήνα, που απόλαυσαν ένα μενού που εστίασε σε γεύσεις της θάλασσας.

armani_party___2_
Ο Λεό Πατίτσας, η Μαριέτα Χρουσαλά, ο Χρύσανθος Πανάς και η Μίκι Μπρούνι αντιπρόσωπος του οίκου στην Ελλάδα μεταξύ άλλων απόλαυσαν την φιλοξενία του Ζαννή Φρατζέσκου, που ανέλαβε το κόστος της βραδιάς, αφού οι στολές του προσωπικού στο Nammos είναι Armani.
armani_party___3_
armani_party___1_

Την διασκέδαση των καλεσμένων ανάλαβε το συγκρότημα Portofino´s & Graziano Della Nebia, με γνωστές επιτυχίες περασμένων δεκαετιών, που κατάφερε να σηκώσει τους προσκεκλημένους από τα τραπέζια τους για ένα πάρτι πάνω στην άμμο όπου είχαν στηθεί τα τραπέζια για το δείπνο.

armani_party___4_

Στο νησί σύμφωνα με επιχειρηματίες δεν υπάρχει ούτε μια Crystal, μια εμβληματική σαμπάνια για τους big spenders που την επιλέγουν πολύ συχνά στα διάσημα κλαμπ του νησιού, εκεί όπου γίνονται καθημερινά λογαριασμοί χιλιάδων ευρώ.