Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΤεράστια η επιτυχία της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού» – Θα προβληθεί...

Τεράστια η επιτυχία της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού» – Θα προβληθεί σε 800 αίθουσες σε 46 Πολιτείες των ΗΠΑ

Μετά τη Ρωσία και τη Σερβία, η βραβευμένη σε πολλά διεθνή φεστιβάλ ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες της Γαλλίας στις 10 Μαρτίου και ακολούθως, στις 21 Μαρτίου 2022, η ταινία θα προβληθεί σε 800 αίθουσες σε 46 Πολιτείες των ΗΠΑ.

Σε Αμερική και Γαλλία ανοίγει η διεθνής ταινία της Γελένα Πόποβιτς «Ο Άνθρωπος του Θεού» (Man of God) με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη, που κατόρθωσε, στην πλέον δύσκολη για τους κινηματογράφους χρονιά, να είναι η νούμερο 1 ελληνική ταινία από την έναρξη της πανδημίας στη χώρα μας, καθώς και από τις 3 εμπορικότερες ταινίες του 2021, με 286.257 εισιτήρια, γεμίζοντας τις κινηματογραφικές αίθουσες, εν μέσω πανδημίας, με χιλιάδες θεατές όλων των ηλικιών.

Μετά τη Ρωσία και τη Σερβία, η βραβευμένη σε πολλά διεθνή Φεστιβάλ ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες της Γαλλίας στις 10 Μαρτίου και ακολούθως, στις 21 Μαρτίου 2022.

o anthropos tou theou 1

Η ταινία θα προβληθεί σε 800 αίθουσες σε 46 Πολιτείες των ΗΠΑ, έχοντας στη φαρέτρα της και τα διθυραμβικά σχόλια του διεθνούς φήμης, πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Εμίρ Κουστουρίτσα.

o anthropos tou theou

«Σε έναν κόσμο που έχει αποκηρύξει το Ευαγγέλιο και έχει εγκαταλείψει την ιδέα πως η ζωή είναι μια αέναη εξελικτική διαδικασία εμπνευσμένη από την πίστη σε κάτι Ανώτερο, η ταινία της Γελένα Πόποβιτς λειτουργεί άκρως θεραπευτικά», δήλωσε ο διάσημος Σέρβος σκηνοθέτης.

o anthropos tou theou oloklirose ta gurismata tou stin ellada

«Η ταινία “Ο Άνθρωπος του Θεού” μας καθοδηγεί να ξαναβρούμε το βηματισμό εκείνο που οδηγεί στη βασική οδό που έχουμε χάσει, σε εκείνη τη λεωφόρο της ζωής όπου το παραπάτημα δεν είναι στιλ, αλλά ενσαρκώνει την ιδέα ότι η ζωή συνυφαίνεται από αντίθετες δυνάμεις, των οποίων το βάρος μπορούμε να ξεπεράσουμε μόνο αν αναζητούμε τον Θεό. Η μετα-Χριστιανική Δύση πρόδωσε το Θεό, απομακρύνθηκε από τις ανώτερες αξίες και οδηγήθηκε σε πνευματική φτώχεια. Η ταινία φωτίζει το εσωτερικό της ύπαρξής μας, αναδεικνύοντας πως το μόνο που μας έχει απομείνει είναι να ανακτήσουμε τη χαμένη αρμονία μας κάτω από τους ουρανούς της πίστης».

Τα πιο σημαντικά