Τέμπη – Ξεσπά ο αδερφός της αδικοχαμένης Σοφίας Ταχματζίδου: «Να ανοίξουν τα κελιά για τους πολιτικούς»

17 Μαρτίου, 20234:35 ΠΜ
More videos

Οι ευθύνες για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισαν τη ζωή στην Σοφία Ταχματζίδου επιθυμεί να αποδοθούν ο αδερφός της, Γιώργος, με κάθε κόστος ακόμα και αν αυτό σημαίνει να μπουν στην φυλακή πολιτικοί!

Μετά το κακό που χτύπησε την οικογένειά του, ο Γιώργος Ταχμαζίδης ξέσπασε μιλώντας στον ANT1 για την κατάσταση που βλέπει να εκτυλίσσεται από την στιγμή της τραγωδίας και έπειτα.

«Αυτή η τραγική κατάσταση επιτέλους να λάβει τέλος. Όχι μόνο για τα τρένα. Για τα τρένα το μάθαμε το χάλι τους, φαίνεται, ξεγυμνώθηκε η αλήθεια για το τι επικρατεί. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν αυτά τα πράγματα, όχι μόνο σε μέσα μεταφοράς αλλά γενικότερα, όταν μιλάμε για ασφάλεια και ανθρώπινες ψυχές, αυτά τα θέματα πρέπει να είναι πάντοτε ακλόνητα. Επιτέλους αυτή η χώρα ας έρθει εκεί που της αξίζει κι όχι εκεί που την έχουν καταντήσει.

Να αφήσουν τους δικαστές και τους εισαγγελείς και όλους τους αρμόδιους, να κάνουν σωστά χωρίς κατευθύνσεις και χωρίς φόβο. Να ανοίξουν τα ρημαδοκελιά των φυλακών για τους πολιτικούς, τι είναι αυτοί; Δεν έχουν ποινικές ευθύνες; Την επόμενη ημέρα σκέφτονται. Ακόμα και αυτό ξεφτίλα είναι.

Ποιες είναι οι συνέπειές τους;Τι να τα κάνω εγώ τα συλλυπητήρια, που τους τα γράφουν επικοινωνιολόγοι και τα μαθαίνουν ποιηματάκι. Δεν μιλάω μόνο για την τωρινή κυβέρνηση. Το θέμα είναι ότι η βεντάλια πρέπει να ξεδιπλωθεί και να ανοίξει και καθέτως. Προς τα πάνω. Πρέπει να φτάσουμε στον πυρήνα του κακού. Το χάλι φανερώθηκε», συμπλήρωσε ο Γιώργος Ταχμαζίδης.




google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News