Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΤεμπή: Ξεσπά η μητέρα της Κλαούντια Λάτα - «Έχουμε τόσα αποδεıκτικά στοıχεία,...

Τεμπή: Ξεσπά η μητέρα της Κλαούντια Λάτα – «Έχουμε τόσα αποδεıκτικά στοıχεία, θα μείνουν άφωνоı»

Η μητέρα της Κλαούντια Λάτα πιστεύει στην απόδοση δικαιοσύνης και τονίζει ότι θα σοκαριστούν πολλοί με τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί για την τραγωδία στα Τέμπη

Μετά τη διαμαρτυρία στην παρέλαση στη Λάρισα, η μητέρα της Κλαούντια Λάτα, η οποία συγκίνησε, μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις προσπάθειες απόδοσης δικαιοσύνης.

Η Άλμα Λάτα απηύθυνε ανοιχτό αίτημα προς τον Κώστα Αχ. Καραμανλή να παραιτηθεί από τη βουλευτική του ασυλία ενώ αποκάλυψε για το μπάζωμα στα Τέμπη ότι οι γερανοί επί 5 μέρες λειτουργούσαν στο χώμα και την 6η μέρα αποφάσισαν να βάλουν τσιμέντο.

Δείτε το βίντεο:Η μητέρα της Κλαούντια τόνισε ότι έχουν στοιχεία που θα αφήσουν άφωνους πολλούς και ότι έχει πίστη στη δικαιοσύνη.

«Χθες που παρενέβην στην παρέλαση της Λάρισας, ήθελα απλώς να διαμαρτυρηθώ σιωπηλά, όχι να προκαλέσω ένταση σε γονείς που καμάρωναν τα παιδιά τους να παρελαύνουν. Μέσα μου όμως είχα πολύ έντονα συναισθήματα διότι στον ίδιο δρόμο, αριστούχος και πάντα σημαιοφόρος, παρήλαυνε και η δική μου κόρη κάποτε. Σε αυτά τα παιδιά που χάθηκαν άδικα αξίζει μια πατρίδα που θα τα δικαιώσει, τους αξίζει να τους αναφέρει ως δικαιωμένους η ιστορία. Είμαι σίγουρη ότι ο αρμόδιος ανακριτής θα κάνει τόσο καλά τη δουλειά του, που “θα ανοίξουν κι άλλα στόματα” όσον αφορά την υπόθεση», ανέφερε αρχικά.

«Άκουσα τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη να λέει ότι κόμματα της αντιπολίτευσης εκμεταλλεύονται εμάς τους γονείς των θυμάτων, και τον πόνο μας. Συγγνώμη αλλά αυτά είναι γελοιότητες. Κανείς δεν μας εκμεταλλεύεται. Δεν έχει γραμματέα να του δείξει φωτογραφίες και αποδεικτικά στοιχεία; Επί 5 μέρες οι γερανοί πατούσαν κανονικά στο χώμα και λειτουργούσαν, το τσιμέντωμα δεν έγινε παρά μόνο την 6η μέρα. Η αλήθεια σε αυτή την υπόθεση είναι τόσο φανερή, που δε χρειάζεται να προσπαθήσει κανείς για να τη δει. Οι γονείς έχουμε συλλέξει τόσα αποδεικτικά στοιχεία, που όσοι τα δουν θα μείνουν άφωνοι», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:«Είδα την κατάθεση του κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή στην Εξεταστική Επιτροπή. Ήταν φανερό ότι έπεφτε σε αντιφάσεις, μπορούσε να το καταλάβει κι ένα μικρό παιδί. Έλεγε ότι “υπήρχε πρόβλημα αλλά τελικά… δεν υπήρχε πρόβλημα”. Είπε αυτά, αντί να πάει στην Εξεταστική επιτροπή, να σιωπήσει και να πει μόνο “Συγγνώμη που δεν έκανα το καθήκον μου. Κι αν πια επιμένει τόσο πολύ ότι έχει δίκιο, ας ζητήσει άρση της βουλευτικής του ασυλίας να καταθέσει στο δικαστήριο ένορκα και με το χέρι στο Ευαγγέλιο», είπε ξεσπώντας η Άλμα Λάτα.

Τα πιο σημαντικά