Τέμπη – Βαγγέλης Βλάχος: «Με το που βάλαμε τον αδελφό μου στο χώμα χτύπησε το τηλέφωνο από δικηγορική εταιρεία για την είσπραξη χρεών»

18 Μαρτίου, 20231:13 ΠΜ
More videos

Ο Βαγγέλης Βλάχος, αδελφός του Βάιου που σκοτώθηκε στο δυστύχημα στα Τέμπη μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης για τα θύματα της τραγωδίας.

«Σήμερα μας τηλεφώνησε η πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ήταν πολύ ωραίο, εγκάρδιο τηλεφώνημα, πραγματικά το χρειαζόμασταν.

Πέρα από τα συλλυπητήρια και τα λόγια της για στήριξη περισσότερο ήθελε να μας ακούσει.

Για μας τα μέτρα ήρθαν την επόμενη μέρα από την κηδεία του αδελφού μου και μας καταρράκωσαν ακόμη περισσότερο.

Γιατί αρκετά από αυτά τα μέτρα αφορούν προβλήματα που είχαμε σαν οικογένεια. Δυστυχώς για πολλά χρόνια ταλαιπωρούμαστε και το να γίνεται κάτι τέτοιο εξαιτίας του θανάτου του αδελφού μου μας έκανε ακόμα χειρότερα.

Ήταν σαν τον Τελευταίο πειρασμό του Καζαντζάκη.

Να έχεις δεινοπαθήσει, να έχεις τραβήξει τα πάντα και ξαφνικά όταν είσαι έτοιμος να αφήσεις την τελευταία σου πνοή να έρχεται ο διάολος και να σου λέει “κάπως έτσι θα ήταν η ζωή σου αν είχες κάνει άλλες επιλογές”.

Να σας δώσω να καταλάβετε, στην κηδεία του αδερφού μου με το που τον βάλαμε στο χώμα χτύπησε το τηλέφωνο του πατέρα μου από δικηγορική εταιρεία για την είσπραξη χρεών. Την επόμενη μέρα το ίδιο. Και ξαφνικά, στον μεγαλύτερο πόνο λύνονται.

Δεν ξέρω αν είναι δίκαιο, σωστό. Στη δική μας περίπτωση τη δεδομένη στιγμή που έγινε, όπως συνέβη, μας έκανε ακόμη χειρότερα».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News