Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΤέμπη: Τραγική ειρωνεία τα λόγια του αδικοχαμένου μηχανοδηγού – «Όχι ρε μάνα,...

Τέμπη: Τραγική ειρωνεία τα λόγια του αδικοχαμένου μηχανοδηγού – «Όχι ρε μάνα, μην ανησυχείς με διπλή γραμμή»

Συγκλονίζει η μητέρα του Δημήτρη Οικού

Στη «μαύρη» λίστα των νεκρών που σκοτώθηκαν άδικα στο αιματοβαμμένο δυστύχημα στα Τέμπη είναι και ο μηχανοδηγός Δημήτρης Οικός.

Ο άτυχος νέος ταξίδευε ως επιβάτης το μοιραίο βράδυ της σύγκρουσης καθώς επέστρεφε στο σπίτι του ύστερα από βάρδια.

Για πρώτη φορά η μητέρα του 28χρονου έσπασε τη σιωπή της στο Tlive και συγκίνησε μιλώντας για τα όνειρα του παιδιού της και το νήμα της ζωής του που κόπηκε στο άνθος της ηλικίας του.

«Τελείωσε ΤΕΙ Πληροφορικής, δούλεψε σε ένα εργοστάσιο ηλεκτρονικών που έχουμε στην Αλεξανδρούπολη και μετά όταν προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός του ΟΣΕ, μπήκε στον ΟΣΕ. Μεγάλωσε σε μία οικογένεια με πατέρα μηχανοδηγό και ήταν το όνειρό του» είπε αρχικά.

«Ταξίδευε σαν επιβάτης γιατί επέστρεφε από ένα τρένο που το πήγε μέχρι το Λιανοκλάδι και μετά ανέβηκε στον συρμό για να γυρίσει στο σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη. Δεν βρέθηκε τυχαία εκεί, δούλευε ήταν ακόμη σε υπηρεσία, απλά δεν ήταν στα χειριστήρια του συρμού».

«Κάποια στιγμή τον είχα ρωτήσει “να ανησυχώ για το Αθήνα-Θεσσαλονίκη;” και μου είχε απαντήσει “όχι ρε μάνα, μην ανησυχείς με διπλή γραμμή. Δεν υπάρχει ανησυχία με διπλή γραμμή”» κατέληξε
Τα πιο σημαντικά