Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΤέμπη: Σuγκλονίζει ο σύζυγος της 34χρονης Αθηνάς - Ανέβασε τις τελευταίες φωτογραφίες...

Τέμπη: Σuγκλονίζει ο σύζυγος της 34χρονης Αθηνάς – Ανέβασε τις τελευταίες φωτογραφίες πριν το δuστύχημα

Σπαράζει καρδιές το βίντεο με τις τελευταίες ξένοιαστες στιγμές λίγο πριν το μοιραίο ταξίδι που της κόστισε την ζωή

O χρόνος δεν γιατρεύει τον πόνο του συζύγου της 34χρονης Αθηνάς Κατσάρα από την Κατερίνη, που σκοτώθηκε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Με ένα σπαρακτικό βίντεο στο Tik Tok, δημοσιεύει τις τελευταίες ξένοιαστες και χαρούμενες στιγμές του στην Αθήνα, πριν το ταξίδι που κόστισε την ζωή της. Ένα βίντεο με μια κατάθεση ψυχής και συναισθημάτων, που δείχνει ότι οι ζωές των συγγενών των θυμάτων δεν θα είναι ποτέ ξανά οι ίδιες.

«Πως ξεκίνησε το 3ημερο ταξίδι μας και πως κατέληξε… Θα σε αγαπώ για πάντα Αθηνούλα μου» γράφει στην πρώτη φωτογραφία του βίντεο ο Νικόλαος Ζήσης. Οι τελευταίες φωτογραφίες τους ήταν στην Ακρόπολη και στην Πλάκα, με το ζευγάρι να χαμογελά και να δείχνει πως απολάμβανε την κάθε στιγμή. «Μόνο καλές αναμνήσεις έχω να θυμάμαι από σένα αγάπη μου. Ήσουν πάντα το στήριγμα μου, σ’ αγαπάω πολύ χαμογελάρα μου».

tempi athina 01

Ο σύζυγος της Αθηνάς Κατσάρα, ανέβασε φωτογραφία με την στιγμή που μέχρι τότε κυλούσαν τέλεια και η επόμενη είναι από το δυστύχημα των Τεμπών.

tempi athina 02

tempi athina 03

Κλείνοντας με φωτογραφίες από τον τάφο της Αθηνάς, ο σύζυγός της αναφέρει ότι «άλλα κεριά διαμάντι μου έπρεπε να ανάψουμε και άλλα ανάψαμε…».

tempi athina 04

Τα πιο σημαντικά