Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΤέμπη: Στην Κέρκυρα η σορός της Μαρίας Μίαρη – «Αυτά που είδα...

Τέμπη: Στην Κέρκυρα η σορός της Μαρίας Μίαρη – «Αυτά που είδα δεν θέλω ούτε να τα σκέφτομαι»

Η τραγωδία στα Τέμπη χτύπησε και την Κέρκυρα. Η σορός της 56χρονης Μαρίας Μίαρη έφτασε στο νησί, με τον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του…

Το νήμα της ζωής και για την Μαρία Μίαρη κόπηκε άδικα, πρόωρα και αναπάντεχα. Η άτυχη υπάλληλος του ΟΣΕ καθόταν σε ένα από τα πρώτα βαγόνια της αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε μετωπικά στα Τέμπη με εμπορική και ο θάνατός της, ήταν ακαριαίος. Οι στενοί συγγενείς της, προσπαθούν να βρουν δύναμη για να αντέξουν. Τα δάκρυα στα μάτια του ιδιοκτήτη γραφείου τελετών από τις εικόνες που είδε τις προηγούμενες μέρες, έρχονται να προστεθούν σε αυτή τη σπαρακτική αλυσίδα οικογενειακών δραμάτων που συγκλονίζει ολόκληρη τη χώρα.

Στην Κέρκυρα μεταφέρθηκε το απόγευμα η σορός της 56χρονης Μαρίας Μίαρη η οποία ήταν ένα από τα πολλά θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη. Η σορός έφτασε στις 17:00 με το πλοίο της γραμμής από Ηγουμενίτσα.

Η άτυχη γυναίκα δούλευε στον ΟΣΕ και ήταν μέσα στο μοιραίο Intercity 62 που τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου, συγκρούστηκε μετωπικά στα Τέμπη με εμπορική αμαξοστοιχία. Οι συγγενείς της, που ήταν στην Λάρισα από την 1η Μαρτίου για την ταυτοποίηση των στοιχείων πήγαν στη συνέχεια στη Νότια Κέρκυρα με την γραμμή Ηγουμενίτσα – Λευκίμμης. Η κηδεία της 55χρονης, θα τελεστεί την Τρίτη 7 Μαρτίου στο χωριό Βιταλάδες στη νοτία Κέρκυρα.

Ο ιδιοκτητης του γραφείου τελετών Ν. Πατέλης που έχει αναλάβει την κηδεία και μετέφερε με νεκροφόρα στην Κέρκυρα τη σορό της 56χρονης εμφανίστηκε στους δημοσιογράφους με δάκρυα στα μάτια. «Αυτό που είδαν τα μάτια μου, δεν θέλω να το φαντάζομαι και να το σκέφτομαι με τίποτα» είπε με σπασμένη φωνή. Δείτε τις εικόνες του corfutvnews.gr…

Τα πιο σημαντικά