Τέμπη: «Πρέπει να, οι πρώτοι σταθμάρχες, όχι να μπουν φυλακή!» – Ξεσπά η γιαγιά του 20χρονου Γεράσιμου που βρίσκεται στην εντατική

21 Μαρτίου, 20233:48 ΠΜ
More videos

Ξέσπασε στο «Πρωινό», η γιαγιά του 20χρονου Γεράσιμου, που δίνει μάχη στην εντατική. Ο νεαρός ήταν στο πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας των Τεμπών και εκτοξεύτηκε στα χωράφια, όπου τον βρήκαν διασώστες. Ενώ, στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του μετά την παραίτηση του από τη θέση του υπουργού Μεταφορών, ύστερα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 άτομα, προχώρα αυτή την ώρα ο Κώστας Καραμανλής.

«Το παιδί μας είναι στο νοσοκομείο, είναι στα ίδια. Ο Θεός και η Παναγία να το φυλάξει, να γίνει καλά. Η Παναγία το πέταξε έξω από το τρένο και η Παναγία πιστεύουμε ότι θα το κάνει καλά. Δεν έχουμε ενημέρωση από τους γιατρούς. Πηγαίνω στο νοσοκομείο, πώς δεν πηγαίνω. Εγώ δε μπορώ ούτε μέσα να πάω, ούτε να το δω…

Ήταν ένα παιδί, αριστούχος μαθητής του μουσικού σχολείου, ένα καλό παιδί. Τον ίδιο πόνο έχουν όλες οι μανούλες που έχασαν τα παιδάκια τους, τα βλασταράκια τους. Από μία σταλιά να τα μεγαλώσεις, να τα μορφώσεις, να τα διαπαιδαγωγήσεις σωστά και να τα χάσεις έτσι, για μία αμέλεια κάποιων.

Το φταίξιμο το έχουν οι πρώτοι σταθμάρχες που άφησαν τον άπειρο κι έφυγαν. Αυτοί πρέπει να σουβλιστούν, όχι να μπουν απλά φυλακή!», είπε.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News